bereik SNEL EN VEILIG JE IDEALE GEWICHT MET HYPNOSE!

VIRTUELE MAAGBAND

BEN JE ER ECHT HELEMAAL KLAAR MEE OM AL DIE KILO’S MEE TE ZEULEN? HEB JIJ GEEN REM? JE VOELT JE NOOIT EENS ECHT VOL. JE schaamt jezelf. Je HEBT HET GEVOEL DAT IEDEREEN OP JE LET. Je bent radeloos..

BEN JE HELEMAAL KLAAR MET JE OVERGEWICHT?

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

  • JIJ bent veel te dik. Het zijn niet meer een paar kilootjes die je af moet vallen, voordat je slank bent.
  • Je hebt jezelf er al bij neergelegd, dat je altijd dik zult zijn / obesitas zult hebben.
  • Jouw conditie is zwaar achteruit gegaan. Je bent vaak moe en hebt weinig energie.
  • Je kent vast wel iemand die een echte maagband heeft en dus heel veel is afgevallen. En eigenlijk zou je dat ook wel willen… Maar je bent bang voor een operatie en snijden in een gezond lijf is al helemaal niet jouw ding!

WIL JIJ VOOR EENS EN VOOR ALTIJD AFSCHEID NEMEN VAN DIE KILO’S?!

  • Wil jij weer blaken van zelfvertrouwen?
  • Jezelf eindelijk eens vol voelen. Weten dat jij ook een rem hebt. Dat jij traag en bewust kunt eten en gewoon kunt stoppen als je vol zit!
  • Jij wilt ook wel eens naar een normale winkel en kleren passen. Gewoon kopen wat je leuk vindt, zonder in die verbloemende ‘tenten’ te hoeven lopen.
  • Jij wilt nu weer eens op vakantie zonder jezelf drukt te hoeven maken of je wel in één vliegtuigstoel past. Of de veiligheidsgordel groot genoeg is. In het stoeltje van een attractie passen en jezelf weer in een bikini of badpak durven tonen.
  • Jij wilt jezelf ook weer eens sexy en aantrekkelijk voelen voor je partner, en jezelf natuurlijk!

BEREIK JOUW IDEALE GEWICHT MET BEHULP VAN EEN VIRTUELE MAAGBAND

 

‘Ik kon niet meer zoveel eten als ik gewend was, en viel snel af!’ 

WAT IS EEN ECHTE MAAGBAND of MAAGVERKLEINING?

 We  weten bijna allemaal wel wat een ‘echte’ maagband is. Namelijk een band die om je maag heen komt, zodat het bovenste gedeelte van de rest van je maag wordt afgescheiden door een maagband. Daardoor heb je nu een klein voor-maagje. Hierdoor kun je minder eten, omdat je sneller vol zit. Daardoor val je dus af.

Helaas moet je hier wel voor onder het mes. Dat is voor veel mensen een behoorlijk heftige beslissing om te maken. Een operatie doe je niet zomaar. Snijden in een gezond lijf, want je bent niet echt ziek, is toch voor veel mensen net een brug te ver.
Maar er zijn ook heel veel mensen die zo wanhopig zijn en alles al geprobeerd hebben, dat ze zich toch laten opereren en voor een maagband of maagverkleining gaan.

HET VERSCHIL MET EEN VIRTUELE MAAGBAND
Geen operatie: we hoeven niet meer te snijden in een gezond lichaam om hetzelfde doel te bereiken!

In hypnose vertel ik tegen jouw onderbewustzijn dat we de virtuele maagband om jouw maag gaan plaatsen. Zodat het bovenste gedeelte van de rest van je maag wordt afgescheiden door een maagband. Daardoor heb je nu een klein voor-maagje. Hierdoor kun je minder eten, omdat je sneller vol zit.

Hierdoor ga je dus minder eten en zullen de kilo’s die je al veel te lang met je meedroeg, nu eindelijk verdwijnen! 
Jouw onderbewustzijn denkt en gedraagt zich nu hetzelfde als dat je een echte maagband operatie hebt ondergaan. Als je gegeten hebt zal je al snel een vol en verzadigd gevoel hebben. Je hoeft dus niet meer zoveel te eten als dat je gewend was.
Je maag is net als een ballon: Als je er meer lucht (eten) in stopt zet hij uit. Als je er stelselmatig minder lucht (eten) in stopt krimpt hij. Je MAAG wordt dus ook LETTERLIJK KLEINER.
Hierdoor ga je dus AFVALLEN en zul je dan ook eindelijk jouw DOELGEWICHT GAAN BEREIKEN!

GEEN RISICO’S
Aan de Virtuele Maagband zijn geen risico’s verbonden, zoals dat soms wel het geval is bij een echte maagband operatie . Het is een veilige methode die echter alleen werkt indien je voldoende gemotiveerd bent. Als je er samen met mij uit bent dat we nu echt die maagband gaan plaatsen, ben jij helemaal klaar voor een definitieve verandering in je leven!

Wij gaan samen op zoek naar een nieuwe levensstijl – en een nieuw en gezond eetpatroon dat bij jou past! Zodat je voor eens en voor altijd afscheid kunt nemen  van  jouw oude eetpatroon en je belemmerende overtuigingen.

Ik ben nu ruim 17 kilo kwijt en ik wil graag nog minstens 6 (of 8) kilo afvallen. Door de adviezen en tips van Lucille ga ik door naar een gezond gewicht!

EEN OP MAAT GEMAAKT PAKKET VOOR JOU!

Het  Virtuele Maagband pakket  bestaat uit 5 sessies: 4 ‘live’ hypnose sessies en 1 audio hypnose sessie voor thuis.
Tussen de sessies door begeleid ik je. We gaan samen voor een bewustwordingsproces, wat jou inzicht geeft waarom jij de verkeerde keuzes maakt, of teveel eet.  
Als we samen weten waar jouw probleem werkelijk ligt, kunnen we het ook gaan aanpakken bij de bron. Als de oorzaak van het eten weg is, zal het vanaf dat moment ook makkelijk worden voor jou om AF TE VALLEN!

 Dus geen vast protocol, maar een op maat gemaakt programma voor jou! 

En dat maakt mijn methode van de Virtuele Maagband zo uniek en zo succesvol!


Op de eerste afspraak hebben we een uitvoerig intake gesprek. Hiervoor neem ik alle tijd voor jou en bepalen we samen hoe we het traject in gaan zetten. Ik leg je  duidelijk uit wat je mag verwachten,  maar ook wat  ik van jou verwacht. Het werkboekje wordt doorgenomen en in samenspraak met mij worden doelen gesteld voor het tweede bezoek. Aansluitend vindt de eerste sessie plaats met als doel je te laten wennen aan het fenomeen hypnose en we gaan de voorbereidingen treffen voor het plaatsen van de maagband in de volgende sessie.

In de tweede sessie zal de virtuele maagband geplaatst worden waarbij er een simulatie plaatsvindt van een echte operatie, dit om de gegeven suggesties goed te verankeren in het onderbewustzijn. Maar voordat we dat gaan doen beginnen we met een gesprek. We nemen samen door hoe het gegaan is in de afgelopen 2 weken. Welke 10 gouden regels tot succes jij hebt toegepast. We bespreken samen welke dingen goed zijn gegaan en welke nog aandacht nodig hebben. Deze dingen ga ik in de hypnose ook meenemen. Dus we plaatsen niet alleen de maagband, maar we gaan ook ‘fine-tunen’ en halen de blokkades weg.  Zodat het nog makkelijker wordt om af te vallen.

Tijdens de vierde sessie gaan we kijken hoe jij je nieuwe eetpatroon, overtuigingen, beweging en  levensstijl al eigen hebt gemaakt. Welke dingen er nu in jouw bewustwording zijn gekomen. Hoe jij een mooie innerlijke ontwikkeling hebt doorgemaakt in dit proces, en hoe je dit ook kunt vasthouden. Deze bronaanpak zorgt ervoor dat er geen compensatiegedrag gaat plaatsvinden.

Na de 4 ‘live’ sessies, krijg je de vijfde MP3 sessie voor thuis.
Zodat je desgewenst dagelijks een hypnose sessie hebt in je eigen vertrouwde omgeving. Dus heerlijk genieten en ontspannen in je eigen bed of lekkere luie stoel, op het tijdstip dat jij het prettigst vindt. Hierdoor blijf je gefocust!
Ook na de laatste behandeling blijf ik met je in contact om jou te helpen en te adviseren.

Hi! Ik ben Lucille!

Ik ben internationaal geregistreerd hypnotherapeut. De afgelopen jaren heb ik al meer dan duizend mensen geholpen met het boeken van moeiteloos blijvende resultaten, door middel van hypnose. Ook jou help ik graag. Zo kun jij weer alle vrijheid ervaren en stralend van het leven genieten!

PRAKTISCH
JOUW INVESTERING EN WAT LEVERT HET JE OP

Stel jezelf eens voor, dat dit ook jouw verhaal kan worden:
Je hield het niet voor mogelijk. Het is je dan werkelijk gelukt om jouw doelgewicht behalen. Je voelt je sexy en je straalt.
Je hebt weer zin in de zomer en in feestjes. En oh! Wat is het heerlijk om al die complimenten van andere mensen te krijgen omdat je er zo goed uit ziet. Zelf weet en voel je dat ook!

Daarom heb ik 3 pakketten ontwikkeld, zodat jij nog beter kunt kiezen uit het pakket wat jou het beste past. Als je hier vragen over hebt, dan mag je mij altijd ook even bellen, zodat we samen kunnen kijken welk pakket het beste aansluit op jouw wensen. 

Virtuele Maagband Pakket
Bronze – € 699,-
Pakket Bronze is ons standaard pakket en bestaat uit 4 behandelingen, een werkboekje, een te downloaden thuissessie die beluisterd kan worden na de laatste sessie, tussentijdse ondersteuning via e-mail en voedingsadviezen. Naast dat ingegaan wordt op de virtuele maagband zelf, zal er ook ingegaan worden op de persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige gewicht, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.

Virtuele Maagband
Pakket Zilver – € 799,-

Pakket Zilver kent alle voordelen van het Bronze pakket echter wordt hierbij een extra online cursus  aangeboden (normaal € 200,-). Het grote voordeel van deze cursus is het bewustwordingsproces. Je leert in een aantal stappen om anders te denken over voeding en eetgewoonten. Samen met het onbewuste proces dat tot stand komt door de hypnose, vormt het een krachtige twee-eenheid.

Virtuele Maagband
Pakket Excellence – € 835,-
Pakket Excellence is UNIEK! Je krijgt niet alleen 4 live behandelingen, maar ook 3 hypnose programma’s voor thuis als extra ondersteuning voor een optimaal resultaat.
De programma’s zijn door mij persoonlijk samen gesteld en ingesproken.
De eerste sessie krijg je meteen na de 1e behandeling.
Het 2e hypnose programma krijg je tussen de 2e – en 3e behandeling en maak ik speciaal voor jou. Dus helemaal op maat, alleen voor jou. Jij bepaalt wat ik tegen jouw onderbewustzijn zeg. Wat belangrijk is voor jou om jouw patronen te doorbreken.
Het 3e hypnose programma krijg je aan het einde van de laatste behandeling. 

Virtuele Maagband
Pakket Goud – € 899,-

Pakket Goud naast alle voordelen van het Zilver pakket is er niet alleen e-mail contact,  maar zal er, indien gewenst, ook telefonische begeleiding plaatsvinden. Ook nadat de 4e behandeling heeft plaatsgevonden zal het contact blijven bestaan en wordt zelfs een 5e behandeling aangeboden op een tijdstip die voor iedere cliënt het beste uitkomt. Met de extra 5e behandeling zal er een verzegeling plaatsvinden die ervoor zorgt dat het nog krachtiger zal zijn en een definitieve verandering van de eetgewoonte positief zal beïnvloeden.

Virtuele Maagband
Pakket Platina – € 970,-
Pakket Platina is UNIEK! Je krijgt niet alleen 5 live behandelingen, maar ook 3 hypnose programma’s voor thuis als extra ondersteuning voor een optimaal resultaat.
De programma’s zijn door mij persoonlijk samen gesteld en ingesproken.
De eerste sessie krijg je meteen na de 1e behandeling.
Het 2e hypnose programma krijg je tussen de 2e – en 3e behandeling en maak ik speciaal voor jou. Dus helemaal op maat, alleen voor jou. Jij bepaalt wat ik tegen jouw onderbewustzijn zeg. Wat belangrijk is voor jou om jouw patronen te doorbreken.
Het 3e hypnose programma krijg je aan het einde van de laatste behandeling. 

 

‘Mijn zelfvertrouwen is weer terug en merk het aan mijn longen, ben niet meer zo kortademig (heb COPD)
hierdoor kan ik weer kilometers lopen.’


Door extreem overgewicht /obesitas loop je een verhoogde kans op ziektes.

Als je last hebt van ernstig overgewicht (obesitas) dan heb je ook nog eens een verhoogde kans om bepaalde ziektes te krijgen.
Voorbeelden hiervan zijn: diabetes type 2, maar ook hart -en vaatziekten, atrose, astma, COPD en pijnlijke gewrichten en chronische pijn. Jouw rug, knieën en enkels moeten jouw gewicht ook letterlijk dragen en met zich mee sjouwen. Dag in dag uit..

Naar mate jouw BMI (body mass index) groter wordt, en dus ook jouw buikomvang, en het vet rond je organen toeneemt,  wordt het risico groter.
Het kan ook leiden tot onvruchtbaarheid, niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen.

Bron: RIVM Volksgezondheidenzorg info

WIL JIJ NET ALS AL DIE ANDERE MENSEN OOK nu eindelijk slank en gezond worden?

Door de Virtuele Maagband heb ik geen moeite meer met mijn gewicht. Ik ben niet meer zwaarder dan de rest van de klas. Ik ben top fit en gezond, en 17 kilo kwijt.

Hai allemaal ik ben Djuna en ik ben 16 jaar.
Ik heb altijd heel lang moeite gehad met mijn gewicht, ik was namelijk altijd zwaarder dan de rest van de klas en ik had hier last van.

Ik voelde me wel gezond maar toch had ik het gevoel alsof het beter kon.
Tot op een dag ik een Facebook berichtje van een vriend van mij voorbij zag komen, over Hypnose in Nijmegen.
Gek genoeg trok het me erg aan en belde ik naar het bedrijf.
Ik kreeg Lucille aan de telefoon, een hele lieve mevrouw die alles gelijk goed en duidelijk uit legde.
Ik maakte een afspraak voor een intake gesprek. En nu 5 sessies later….ben ik 17 kilo kwijt en gewoon top fit en gezond.
Ik wil jullie bij deze vertellen dat dit echt een aanrader is. En je zeker eens even moet gaan informeren.

Liefs Djuna,

Bekijk de video hierboven

20 KG AFGEVALLEN DOOR VIRTUELE MAAGBAND. IK DENK NU ANDERS OVER ETEN, ZONDER DAT HET MIJ VEEL MOEITE KOST.

Om te durven te stoppen met roken, wilde ik eerst afvallen en een ander eetpatroon aanmeten.
Met behulp van Lucille (Nijmegen) is het mij gelukt om anders te denken over eten en dit toe te passen, zonder dat het mij veel moeite kost. Ik voel me prettiger in mijn vel en gezonder. Na 4 sessies voor een virtuele maagband, heb ik 1 sessie gehad voor het stoppen met roken. Dit is mij gelukt, geen behoefte en het lukt mij om mijn huidige eetpatroon vast te houden.

Ik heb Lucille ervaren als een professional die weet waar ze het over heeft en wat ze doet. Ze luistert, komt met praktische tips, oordeelt niet en ik vind haar fijn in contact.
Lucille, dank je wel voor hulp en ik raad je zeker aan!!!

Groetjes, Marije
—————————————

Door Virtuele Maagband 17 kilo kwijt. Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel. Ik krijg complimenten en mijn zelfvertrouwen is toegenomen!

In december 2016 heb ik besloten om voor een virtuele maagband te gaan. De meerdere sessies verliepen erg prettig. Dit komt doordat Lucille een hele rustige, belangstellende en vriendelijke vrouw is. Ze heeft een luisterend oor en stelt je op je gemak.
Naast de sessies maak je gezondere, betere en bewustere keuzes.

Ik voel me goed en zit veel beter in mijn vel! Ik krijg complimenten en mijn zelfvertrouwen is toegenomen.Tot op heden heb ik van mijn virtuele maagband geen enkele dag spijt.

Ik ben nu ruim 17 kilo kwijt en ik wil graag nog minstens 6 (of 8) kilo afvallen. Door de adviezen en tips van Lucille ga ik door naar een gezond gewicht!

Bedankt voor alle hulp Lucille!
Groetjes, Marjan

17 Kg afgevallen door Virtuele Maagband. Mijn zelfvertrouwen is terug en ik ben niet meer zo kortademig.

Ik ben zeer tevreden.
Ik heb al zoveel lijnpogingen gedaan maar met deze maagband ging het eigenlijk vanzelf.
Kon niet meer zoveel eten als ik gewend was en viel snel af.
Ben nu in drie maande tijd 17 kilo kwijt.
Mijn zelfvertrouwen is weer terug en merk het aan mijn longen, ben niet meer zo kortademig (heb COPD)
hierdoor kan ik weer kilometers lopen.

Al met al ben ik zeer tevreden en heel blij en kan het iedereen aanraden.

Lucille bedankt voor deze hypnose sessies ik ben een blij mens!

Groet Marian.

Adres

Hypnose Nijmegen
Praktijk Mondzorgvilla
De Wolfskuyl

Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen

Stel je vragen aan Lucille

Terugbelverzoek

Scroll Up