bereik SNEL EN VEILIG JE IDEALE GEWICHT MET HYPNOSE!

VIRTUELE MAAGBAND

BEN JE ER ECHT HELEMAAL KLAAR MEE OM AL DIE KILO’S MEE TE ZEULEN? HEB JIJ GEEN REM? JE VOELT JE NOOIT EENS ECHT VOL. JE schaamt jezelf. Je HEBT HET GEVOEL DAT IEDEREEN OP JE LET. Je bent radeloos..

BEN JE HELEMAAL KLAAR MET JE OVERGEWICHT?

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

  • JIJ bent veel te dik. Het zijn niet meer een paar kilootjes die je af moet vallen, voordat je slank bent.
  • Je hebt jezelf er al bij neergelegd, dat je altijd dik zult zijn / obesitas zult hebben.
  • Jouw conditie is zwaar achteruit gegaan. Je bent vaak moe en hebt weinig energie.
  • Je kent vast wel iemand die een echte maagband heeft en dus heel veel is afgevallen. En eigenlijk zou je dat ook wel willen… Maar je bent bang voor een operatie en snijden in een gezond lijf is al helemaal niet jouw ding!

WIL JIJ VOOR EENS EN VOOR ALTIJD AFSCHEID NEMEN VAN DIE KILO’S?!

  • Wil jij weer blaken van zelfvertrouwen?
  • Jezelf eindelijk eens vol voelen. Weten dat jij ook een rem hebt. Dat jij traag en bewust kunt eten en gewoon kunt stoppen als je vol zit!
  • Jij wilt ook wel eens naar een normale winkel en kleren passen. Gewoon kopen wat je leuk vindt, zonder in die verbloemende ’tenten’ te hoeven lopen.
  • Jij wilt nu weer eens op vakantie zonder jezelf drukt te hoeven maken of je wel in één vliegtuigstoel past. Of de veiligheidsgordel groot genoeg is. In het stoeltje van een attractie passen en jezelf weer in een bikini of badpak durven tonen.
  • Jij wilt jezelf ook weer eens sexy en aantrekkelijk voelen voor je partner, en jezelf natuurlijk!

BEREIK JOUW IDEALE GEWICHT MET BEHULP VAN EEN VIRTUELE MAAGBAND

 

‘Ik kon niet meer zoveel eten als ik gewend was, en viel snel af!’ 

WAT IS EEN ECHTE MAAGBAND of MAAGVERKLEINING?

 We  weten bijna allemaal wel wat een ‘echte’ maagband is. Namelijk een band die om je maag heen komt, zodat het bovenste gedeelte van de rest van je maag wordt afgescheiden door een maagband. Daardoor heb je nu een klein voor-maagje. Hierdoor kun je minder eten, omdat je sneller vol zit. Daardoor val je dus af.

Helaas moet je hier wel voor onder het mes. Dat is voor veel mensen een behoorlijk heftige beslissing om te maken. Een operatie doe je niet zomaar. Snijden in een gezond lijf, want je bent niet echt ziek, is toch voor veel mensen net een brug te ver.
Maar er zijn ook heel veel mensen die zo wanhopig zijn en alles al geprobeerd hebben, dat ze zich toch laten opereren en voor een maagband of maagverkleining gaan.

HET VERSCHIL MET EEN VIRTUELE MAAGBAND
Geen operatie: we hoeven niet meer te snijden in een gezond lichaam om hetzelfde doel te bereiken!

In hypnose vertel ik tegen jouw onderbewustzijn dat we de virtuele maagband om jouw maag gaan plaatsen. Zodat het bovenste gedeelte van de rest van je maag wordt afgescheiden door een maagband. Daardoor heb je nu een klein voor-maagje. Hierdoor kun je minder eten, omdat je sneller vol zit.

Hierdoor ga je dus minder eten en zullen de kilo’s die je al veel te lang met je meedroeg, nu eindelijk verdwijnen! 
Jouw onderbewustzijn denkt en gedraagt zich nu hetzelfde als dat je een echte maagband operatie hebt ondergaan. Als je gegeten hebt zal je al snel een vol en verzadigd gevoel hebben. Je hoeft dus niet meer zoveel te eten als dat je gewend was.
Je maag is net als een ballon: Als je er meer lucht (eten) in stopt zet hij uit. Als je er stelselmatig minder lucht (eten) in stopt krimpt hij. Je MAAG wordt dus ook LETTERLIJK KLEINER.
Hierdoor ga je dus AFVALLEN en zul je dan ook eindelijk jouw DOELGEWICHT GAAN BEREIKEN!

GEEN RISICO’S
Aan de Virtuele Maagband zijn geen risico’s verbonden, zoals dat soms wel het geval is bij een echte maagband operatie . Het is een veilige methode die echter alleen werkt indien je voldoende gemotiveerd bent. Als je er samen met mij uit bent dat we nu echt die maagband gaan plaatsen, ben jij helemaal klaar voor een definitieve verandering in je leven!

Wij gaan samen op zoek naar een nieuwe levensstijl – en een nieuw en gezond eetpatroon dat bij jou past! Zodat je voor eens en voor altijd afscheid kunt nemen  van  jouw oude eetpatroon en je belemmerende overtuigingen.

Ik ben nu ruim 17 kilo kwijt en ik wil graag nog minstens 6 (of 8) kilo afvallen. Door de adviezen en tips van Lucille ga ik door naar een gezond gewicht!

EEN OP MAAT GEMAAKT PAKKET VOOR JOU!

Het  Virtuele Maagband pakket  bestaat uit  een traject van 3 of 4 maanden.
Tussen de live sessies door begeleid ik je. We gaan samen voor een bewustwordingsproces, wat jou inzicht geeft waarom jij de verkeerde keuzes maakt, of teveel eet.  
Als we samen weten waar jouw probleem werkelijk ligt, kunnen we het ook gaan aanpakken bij de bron. Als de oorzaak van het eten weg is, zal het vanaf dat moment ook makkelijk worden voor jou om AF TE VALLEN!

 Dus geen vast protocol, maar een op maat gemaakt programma voor jou! 

En dat maakt mijn methode van de Virtuele Maagband zo uniek en zo succesvol!


We hebben een uitvoerig intake gesprek. Hiervoor neem ik alle tijd voor jou en bepalen we samen hoe we het traject in gaan zetten. Ik leg je  duidelijk uit wat je mag verwachten,  maar ook wat  ik van jou verwacht. Het werkboekje wordt doorgenomen en in samenspraak met mij worden doelen gesteld. Aansluitend vindt de eerste live sessie plaats met als doel je te laten wennen aan het fenomeen hypnose en we gaan de voorbereidingen treffen voor het plaatsen van de maagband in de volgende sessie.

De virtuele maagband zal geplaatst worden waarbij er een simulatie plaatsvindt van een echte operatie, dit om de gegeven suggesties goed te verankeren in het onderbewustzijn. Maar voordat we dat gaan doen beginnen we met een gesprek. We nemen samen door hoe het gegaan is in de afgelopen weken. Welke 10 gouden regels tot succes jij hebt toegepast. We bespreken samen welke dingen goed zijn gegaan en welke nog aandacht nodig hebben. Deze dingen ga ik in de hypnose ook meenemen. Dus we plaatsen niet alleen de maagband, maar we gaan ook ‘fine-tunen’ en halen de blokkades weg.  Zodat het nog makkelijker wordt om af te vallen.

We gaan jouw maagband bijstellen. Strakker of losser. We kijken hoe jij je nieuwe eetpatroon, overtuigingen, beweging en  levensstijl al eigen hebt gemaakt. Welke dingen er nu in jouw bewustwording zijn gekomen. Hoe jij een mooie innerlijke ontwikkeling hebt doorgemaakt in dit proces, en hoe je dit ook kunt vasthouden. Deze bronaanpak zorgt ervoor dat er geen compensatiegedrag gaat plaatsvinden.

 

Hi! Ik ben Lucille!

Ik ben internationaal register hypnotherapeut, coach en ondernemer. De afgelopen jaren heb ik al meer dan duizend mensen geholpen met het boeken van moeiteloos blijvende resultaten, door middel van hypnose. Ook jou help ik graag. Zo kun jij weer alle vrijheid ervaren en stralend van het leven genieten!

PRAKTISCH
JOUW INVESTERING EN WAT LEVERT HET JE OP

Stel jezelf eens voor, dat dit ook jouw verhaal kan worden:
Je hield het niet voor mogelijk. Het is je dan werkelijk gelukt om jouw doelgewicht behalen. Je voelt je sexy en je straalt.
Je hebt weer zin in de zomer en in feestjes. En oh! Wat is het heerlijk om al die complimenten van andere mensen te krijgen omdat je er zo goed uit ziet. Zelf weet en voel je dat ook!

Daarom heb ik  pakketten ontwikkeld, zodat jij nog beter kunt kiezen uit het pakket wat jou het beste past. Als je hier vragen over hebt, dan mag je mij altijd ook even bellen, zodat we samen kunnen kijken welk pakket het beste aansluit op jouw wensen. 

Virtuele Maagband Pakket
Zilver – € 777,-
Dit programma is een traject van 3 maanden.
Naast dat ingegaan wordt op het te veel eten, geen rem hebben, emotie eten en je suiker, snaai of snackverslaving zelf, zal er ook ingegaan worden op je persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige (over)gewicht, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
In deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken.
In deze 12 weken waarin we elke 4 weken samen een  live sessie hebben,  ga je ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van: door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatiekaarten en desgewenst, voedings– en bewegingsadviezen om je op jouw transformatie te focussen. 

Virtuele Maagband
Pakket Goud – € 1.111,-
In het traject Goud gaan we voor een nog intensievere aanpak in 3 maanden.
Naast dat er ingegaan wordt op het te veel eten, geen rem hebben, emotie eten en je suiker of snaai-verslaving zelf, zal er ook ingegaan worden op je persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige (over)gewicht, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
In deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
Tevens gaan we in deze 12 weken, waarin we elke 4 weken samen een live sessie hebben, ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van : door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatie-kaarten en desgewenst voedings – en bewegingsadviezen om je op jouw transformatie te focussen. 
In dit traject zal er indien gewenst, ook wekelijks contact zijn. Zodat je iedere week begeleiding krijgt en we kunnen monitoren wat er goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kun jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals het unieke ZELF-HYPNOSE programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek dat je voor elk probleem, negatieve gewoonte of overtuiging waar je last van hebt, kunt gaan gebruiken.

 

Virtuele Maagband
Pakket Platina – € 1.279
Dit pakket is UNIEK!
En heb ik speciaal ontwikkeld voor mensen die echt super gemotiveerd zijn om nu het roer echt om te gooien. Dit is een intensief diepgaand traject  van 4 maanden.
Naast dat er ingegaan wordt op het te veel eten, geen rem hebben, emotie eten en je suiker of snaai-verslaving zelf, zal er ook ingegaan worden op je persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige (over)gewicht, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
In deze 16 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 

Tevens gaan we in dit traject van 16 weken, waar in we niet alleen elke 4 weken samen een live sessie hebben, ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van : door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatie-kaarten en desgewenst voedings – en bewegingsadviezen om je op jouw transformatie te focussen.
In dit traject zal er indien gewenst, ook wekelijks contact zijn. Zodat je iedere week begeleiding krijgt en we kunnen monitoren wat er goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kun jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.

Er is extra ruimte en tijd om je inzichten te evalueren en jouw doelen te manifesteren.
Wat er nodig is, is voor iedereen anders en zal ingevuld worden geheel naar jouw wens. 
We gaan samen kijken of er behoefte is om je innerlijke kind verwondingen, die vaak ten grondslag liggen aan diep gewortelde negatieve patronen en overtuigingen, geheeld mogen gaan worden. Desgewenst kunnen we gaan onderzoeken of jij een H.S.P High Senstitive Person bent (waarschijnlijk weet je dat al) en hoe je omgaat met je hooggevoeligheid. Als je daar last van hebt kan ik je helpen om met deze gave om te gaan, in plaats van dat je er dagelijks hinder van ondervindt in je leven.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals het unieke ZELF-HYPNOSE programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek dat je voor elk probleem, negatieve gewoonte of overtuiging waar je last van hebt, kunt gaan gebruiken. 


 

‘Mijn zelfvertrouwen is weer terug en merk het aan mijn longen, ben niet meer zo kortademig (heb COPD)
hierdoor kan ik weer kilometers lopen.’


Door extreem overgewicht /obesitas loop je een verhoogde kans op ziektes.

Als je last hebt van ernstig overgewicht (obesitas) dan heb je ook nog eens een verhoogde kans om bepaalde ziektes te krijgen.
Voorbeelden hiervan zijn: diabetes type 2, maar ook hart -en vaatziekten, atrose, astma, COPD en pijnlijke gewrichten en chronische pijn. Jouw rug, knieën en enkels moeten jouw gewicht ook letterlijk dragen en met zich mee sjouwen. Dag in dag uit..

Naar mate jouw BMI (body mass index) groter wordt, en dus ook jouw buikomvang, en het vet rond je organen toeneemt,  wordt het risico groter.
Het kan ook leiden tot onvruchtbaarheid, niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen.

Bron: RIVM Volksgezondheidenzorg info

WIL JIJ NET ALS AL DIE ANDERE MENSEN OOK nu eindelijk slank en gezond worden?

Door de Virtuele Maagband heb ik geen moeite meer met mijn gewicht. Ik ben niet meer zwaarder dan de rest van de klas. Ik ben top fit en gezond, en 17 kilo kwijt.

Hai allemaal ik ben Djuna en ik ben 16 jaar.
Ik heb altijd heel lang moeite gehad met mijn gewicht, ik was namelijk altijd zwaarder dan de rest van de klas en ik had hier last van.

Ik voelde me wel gezond maar toch had ik het gevoel alsof het beter kon.
Tot op een dag ik een Facebook berichtje van een vriend van mij voorbij zag komen, over Hypnose in Nijmegen.
Gek genoeg trok het me erg aan en belde ik naar het bedrijf.
Ik kreeg Lucille aan de telefoon, een hele lieve mevrouw die alles gelijk goed en duidelijk uit legde.
Ik maakte een afspraak voor een intake gesprek. En nu 5 sessies later….ben ik 17 kilo kwijt en gewoon top fit en gezond.
Ik wil jullie bij deze vertellen dat dit echt een aanrader is. En je zeker eens even moet gaan informeren.

Liefs Djuna,

Bekijk de video hierboven

20 KG AFGEVALLEN DOOR VIRTUELE MAAGBAND. IK DENK NU ANDERS OVER ETEN, ZONDER DAT HET MIJ VEEL MOEITE KOST.

Om te durven te stoppen met roken, wilde ik eerst afvallen en een ander eetpatroon aanmeten.
Met behulp van Lucille (Nijmegen) is het mij gelukt om anders te denken over eten en dit toe te passen, zonder dat het mij veel moeite kost. Ik voel me prettiger in mijn vel en gezonder. Na 4 sessies voor een virtuele maagband, heb ik 1 sessie gehad voor het stoppen met roken. Dit is mij gelukt, geen behoefte en het lukt mij om mijn huidige eetpatroon vast te houden.

Ik heb Lucille ervaren als een professional die weet waar ze het over heeft en wat ze doet. Ze luistert, komt met praktische tips, oordeelt niet en ik vind haar fijn in contact.
Lucille, dank je wel voor hulp en ik raad je zeker aan!!!

Groetjes, Marije
—————————————

Door Virtuele Maagband 17 kilo kwijt. Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel. Ik krijg complimenten en mijn zelfvertrouwen is toegenomen!

In december 2016 heb ik besloten om voor een virtuele maagband te gaan. De meerdere sessies verliepen erg prettig. Dit komt doordat Lucille een hele rustige, belangstellende en vriendelijke vrouw is. Ze heeft een luisterend oor en stelt je op je gemak.
Naast de sessies maak je gezondere, betere en bewustere keuzes.

Ik voel me goed en zit veel beter in mijn vel! Ik krijg complimenten en mijn zelfvertrouwen is toegenomen.Tot op heden heb ik van mijn virtuele maagband geen enkele dag spijt.

Ik ben nu ruim 17 kilo kwijt en ik wil graag nog minstens 6 (of 8) kilo afvallen. Door de adviezen en tips van Lucille ga ik door naar een gezond gewicht!

Bedankt voor alle hulp Lucille!
Groetjes, Marjan

17 Kg afgevallen door Virtuele Maagband. Mijn zelfvertrouwen is terug en ik ben niet meer zo kortademig.

Ik ben zeer tevreden.
Ik heb al zoveel lijnpogingen gedaan maar met deze maagband ging het eigenlijk vanzelf.
Kon niet meer zoveel eten als ik gewend was en viel snel af.
Ben nu in drie maande tijd 17 kilo kwijt.
Mijn zelfvertrouwen is weer terug en merk het aan mijn longen, ben niet meer zo kortademig (heb COPD)
hierdoor kan ik weer kilometers lopen.

Al met al ben ik zeer tevreden en heel blij en kan het iedereen aanraden.

Lucille bedankt voor deze hypnose sessies ik ben een blij mens!

Groet Marian.