Recensie per toepassing

Algemene ervaringen

Angst – Fobie – Paniekaanvallen

Slecht slapen

Blokkades

Afvallen

Burn-Out – Stress – Depressie

Hypnose bij kinderen

Nagelbijten

Virtuele maagband

Zelfvertrouwen

Eetstoornis

Negatieve overtuigingen

Stoppen met roken

Verslaving

Negatieve gewoonten

Heimwee

17 Kg Slanker door Virtuele Maagband

17 Kg Slanker door Virtuele Maagband

Afgelopen jaar heb ik via Hypnose Nijmegen een hele grote stap gemaakt in mijn gewicht. Er zijn van die momenten dat je er tegen aanloopt en een stap wilt wagen door het nu eens echt goed aan te pakken. In het begin vond ik het best eng, met name door het onbekende en...

Lees meer
Meer dan 10 Kg afgevallen

Meer dan 10 Kg afgevallen

Hoi Lucille,  Vorig jaar ben ik bij jou terechtgekomen omdat ik heel erg graag wou afvallen. Ik ben super blij dat ik deze stap heb durven zetten. Ik vond het op het begin best wel spannend, maar ik voelde me erg snel op mijn gemak bij jou. In het begin was ik...

Lees meer
17kg kwijt door Virtuele Maagband

17kg kwijt door Virtuele Maagband

In december heb ik besloten om voor een virtuele maagband te gaan. De meerdere sessies verliepen erg prettig. Dit komt doordat Lucille een hele rustige, belangstellende en vriendelijke vrouw is. Ze heeft een luisterend oor en stelt je op je gemak. Naast de sessies...

Lees meer