Ik had nog nooit eerder een sessie van hypnotherapie ondergaan. Daardoor kon ik er zonder verwachting instappen en heb ik het gewoon op me af laten komen. Natuurlijk voelde ik wel wat spanning omdat ik niet precies wist wat me te wachten stond, maar al direct bij de ontmoeting met Lucille wist ik dat het goed zou komen.
Het was een prettige ontmoeting, Lucille straalt rust uit en luisterde goed naar mijn verhaal.
Mijn verhaal is, dat ik in 2014 te kampen heb gehad met lymfeklierkanker en dat de behandeling daarvoor mij niet alleen heeft genezen maar mij ook veel angsten heeft gegeven. Verschillende soorten angsten, en dat werden er steeds meer.
Jarenlang heb ik alles op alles gezet om die gevolgen aan te pakken, zowel fysiek als mentaal. Maar ik raakte uitgeput. Mijn onderbewustzijn kon ik niet meer bereiken en mijn eigen kracht was helemaal op. Daarom hoopte ik enorm dat Lucille mij kon helpen. 

Na de eerste sessie merkte ik dat er iets met mij gebeurde maar ik kon het nog niet direct plaatsten.
De eerste dagen daarna voelde ik een enorme rust over me heen komen, een gevoel wat ik al jaren niet meer kende en al jaren niet meer zo intens had gevoeld. Het voelt alsof ik verlost ben van een stuk angst wat mijn leven behoorlijk heeft beïnvloed. Daar ben ik super trots op en daar ben ik Lucille enorm dankbaar voor!
Kortgeleden is de tweede sessie geweest waarbij het doel is dat ik het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer terug zal vinden. Op deze manier bouw ik langzaam aan een leven, waarbij angst niet meer de emotie is waarmee ik wakker wordt of waarmee ik in slaap val. Dat is niet vol te houden en past ook niet bij wie ik ben. Ik wil weer van het leven genieten zonder angst! En daar heb ik na de eerste ervaringen weer alle vertrouwen in. Ik heb de eerste stappen gezet en ben klaar voor het vervolg.
Dankjewel Lucille, ik kijk nu alweer uit naar de volgende afspraak.

Liefs, Hanneke Westland