Heej Lucille, Ben helemaal verbaasd hoe makkelijk de eerste twee dagen zijn geweest! Ik heb al vaker stoppogingen gedaan en dan waren de eerste dagen écht een hel! grumpy, grumpy, grumpy! Maar deze keer totaal geen last van, dus heb er goed vertrouwen in!!!! jihaaaa happy ? groetjes en thanx a lots Freek uit Ibiza✌!! 

Bovenstaand berichtje ontving ik van Freek, een van de (vele) bijzondere en mooie mensen die ik heb ontmoet op Ibiza. Mensen met moed, kracht en doorzettingsvermogen die de knoop door hebben gehakt en een nieuw leven zijn begonnen op Ibiza.
Ibiza het eiland wat gevuld is met energie, magie, vrijheid en vrije geesten.
Maar hoe vrij ben je, als je een slaaf bent van een sigaret, valse overtuiging, nare gewoonte of verslaving?
Daarom ben ik dankbaar dat ik vorige maand wederom een aantal mensen heb mogen helpen, op weg naar nog meer vrijheid.

Ik kijk er naar uit om snel weer terug te keren naar dit prachtige eiland. Tot gauw, Ibiza!

Liefs,
Lucille