Ik ben Lucille super dankbaar voor haar hulp!

Dankzij Lucille ben ik naar mijn kern en mijn kracht gegaan. Ik heb de stap gezet om vanuit mijn baan in loondienst (overwhelmed en niet op mijn plek) mijn eigen coaching business te starten. Dat vraagt om een hoop zelfvertrouwen en moed en daar heeft Lucille mij tijdens haar sessies bij geholpen.

Het mooie is dat Lucille precies aanvoelt wat jij op dat moment nodig hebt. Ze is begripvol, open en warm maar ze kan je ook heel goed een liefdevolle schop onder de kont geven.En heel eerlijk gezegd, wie heeft dat niet nodig zo op zijn tijd?

Dankzij Lucille waren de stappen uit mijn comfort zone minder eng dan verwacht.
Daarbij heb ik de juiste begeleiding en ondersteuning gekregen in een hele turbulente en spannende tijd (het opzeggen van mijn baan en een nieuw pad te bewandelen).
Ondanks deze spannende tijd vond ik mijn rust tijdens mijn sessies met Lucille en ze kon mij ook handige tips geven in mijn ondernemersreis.

Ik kan dankzij mijn sessies met Lucille beter naar mijn gevoel en mijn lichaam luisteren en ik zit lekker in mijn vel. Daarbij durf ik dingen aan te gaan die ik in het verleden liever vermeed. Het enige wat ik je, lezer van deze recensie nu kan vertellen is dat jij het waard bent om in jezelf te investeren. Waar je ook mee kampt, je hoeft het niet alleen te doen en Lucille is de liefdevolle professional, zonder oordelen die jou ongetwijfeld verder kan helpen.

Lieve Lucille, bedankt voor je hulp!

 

Marlot