Ik appte Lucille met de vraag dat ik een kies moest laten trekken en of ze iets voor mij kon doen.
Haar antwoord was gelijk Ja, ik kan zeker iets voor je doen.

Wat mijn probleem is dat ik niet om kan gaan met de verdoving, iedereen denkt dan gelijk dat ik bang ben voor de prik van de verdoving maar dat is helemaal niet zo. Ik vind dat gevoel de verdoving dus wat 2 a 3 uur nawerkt zo naar daar kan ik niet mee omgaan. Ik heb dit niet zelf onder controle. En ik ben dan bang voor een paniek aanval. ik heb die ook al wel gehad in de tandarts stoel. En als ik daar al van te voren bang voor ben dan gaat het vaak ook wel gebeuren.
Ik kwam op zaterdagmorgen 3 dagen dagen voor de behandeling van mijn kies bij Lucille.
Ze vroeg mij naar mijn ervaringen bij de tandarts en waar ik bang voor was.
Ik vertelde over mijn angst voor een paniek aanval en voor het gevoel van de verdoving.

Wat er precies is gezegd tijdens de hypnose weet ik niet meer zo goed. Ik kreeg voor de dagen erna een thuis hypnose behandeling mee.
Deze kon ik downloaden op mijn telefoon.
Ik heb dit 2 keer per dag gedaan. De nacht voordat ik naar de tandarts ging heb ik goed geslapen ik snapte er niets van. En ik was niet gestresst.
Beetje nerveus maar dat wel maar niet heel erg.
In de stoel bij de tandarts heb ik verteld wat ik gedaan had voor deze behandeling en waarom. Toen de verdoving erin ging rolde er wel een traan over mijn wang iets van het gaat nu toch gebeuren.
De behandeling ging voorspoedig en het gevoel van de verdoving viel erg mee. Ook de uren erna kon ik goed mee omgaan.

Ik ben Lucille super dankbaar wat ze voor mij heeft kunnen betekenen. Ook haar zelf ingesproken hypnose sessie die ze speciaal voor mij heeft gemaakt heeft mij enorm geholpen.

Lieve groet Janneke