Recensie per toepassing

Algemene ervaringen

Angst – Fobie – Paniekaanvallen

Slecht slapen

Blokkades

Afvallen

Burn-Out – Stress – Depressie

Hypnose bij kinderen

Nagelbijten

Virtuele maagband

Zelfvertrouwen

Eetstoornis

Negatieve overtuigingen

Stoppen met roken

Verslaving

Negatieve gewoonten

Heimwee

Nu al 3 jaar gestopt met roken

Nu al 3 jaar gestopt met roken

Na meerdere keren proberen wou het mij maar niet lukken om te stoppen met roken. Dankzij de hypnotherapie van Lucille ben ik nu echter al 3 jaar gestopt. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Dimitri Woltjer

Lees meer
Na 1 sessie bevrijd van het roken

Na 1 sessie bevrijd van het roken

Bijzonder dat Lucille na slechts 1 sessie mij van het roken heeft weten te bevrijden. Ook de geluidsopnames die je thuis in alle rust kunt afluisteren zijn een mooie ondersteuning van de therapie. Nu twee maanden van het roken af, ik zie mijzelf dan ook als "een niet...

Lees meer
Sinds 9 maanden een zeer tevreden niet-roker!

Sinds 9 maanden een zeer tevreden niet-roker!

Negen maanden geleden onderging ik een Stoppen Met Roken sessie bij Lucille en sinds die tijd ben ik een zeer tevreden niet-roker! Lucille is een warme, professionele vrouw die haar vak beoefent met oprechte belangstelling voor de cliënt. Met behulp van haar sessie is...

Lees meer
Na 49 jaar een NIET-ROKER!

Na 49 jaar een NIET-ROKER!

Superblij dat ik van iemand het kaartje van Lucille had gekregen, nu bijna 8 maanden geleden. Heb een afspraak gemaakt en kon gelukkig dezelfde dag nog terecht. Vanaf die dag mijn leven drastisch veranderd. Van ruim 30 sigaretten per dag naar niets meer door Lucille...

Lees meer
Sinds mei 2019 gestopt met roken

Sinds mei 2019 gestopt met roken

In mei 2019 hypnose therapie ondergaan om te stoppen met roken. Gelukt! Nu, 2,5 jaar later nog steeds niet gerookt en kan eerlijk zeggen dat ik dat nooit meer ga doen. Na veel zware en onsuccesvolle stoppogingen ging dat na hypnose erg makkelijk. Melanie...

Lees meer
Sinds 2016 zonder moeite gestopt met roken

Sinds 2016 zonder moeite gestopt met roken

Begin 2016 ben ik, na ontelbare mislukte pogingen, door vrienden gewezen op de mogelijkheid van stoppen met roken d.m.v. hypnose. Hoewel ik het in eerste instantie nog best spannend vond, waren de ontvangst en de uitleg over de gang van zaken door Lucille zeer...

Lees meer
Eindelijk van mijn rookverslaving af

Eindelijk van mijn rookverslaving af

Na vele jaren geprobeerd te hebben om te stoppen met roken, is het me nu dan eindelijk gelukt en het ging veel makkelijker dankzij Lucille. Lucille is echt een heel fijn, warm vertrouwd persoon om onder hypnose te gaan, want vond het toch wel spannend, maar ik kan het...

Lees meer
Na 1 keer hypnose nog steeds gestopt met roken

Na 1 keer hypnose nog steeds gestopt met roken

Hoi Lucille, Ik wilde je even een kleine update geven, 20 augustus 2019 ben ik bij jouw onder hypnose geweest om te stoppen met roken. Eigenlijk is hypnose niet echt mijn ding 😄maar ik wilde dolgraag stoppen met roken dus heb ik toch de stap genomen, en wat is het...

Lees meer
Na 50 jaar roken nu een NIET-ROKER

Na 50 jaar roken nu een NIET-ROKER

Beste Lucille, Eindelijk is het mij gelukt om na 50 jaar roken het nu anderhalf jaar niet meer te doen.Het is het moeilijkste wat ik ook gedaan hebt. Ik heb laser therapie geprobeerd, naaldjes in mijn oren, Allen Care, noem maar op. Hypnotherapie had ik nog niet...

Lees meer
Beste Sinterklaas kado : Stoppen met roken

Beste Sinterklaas kado : Stoppen met roken

Blij , dat ik na veel twijfelen de stap gemaakt heb om onder hypnose te stoppen met roken. 5 december de stap gemaakt, heel fijn ontvangen door Lucille en uitleg gehad hoe het werkt. Het is absoluut niet eng of wat ook. Het ging prima toen ik naar buiten liep dacht ik...

Lees meer
Na 35 jaar eindelijk NIET-ROKER

Na 35 jaar eindelijk NIET-ROKER

Na 35 naar gerookt te hebben heb ik een afspraak gemaakt bij Lucille van Woerkom in Nijmegen .Ik dacht altijd dat het mij niet zou lukken om een niet roker te worden maar dankzij Lucille is het haar toch gelukt om van mij een niet roker te maken. Ik kan dan ook...

Lees meer
Stoppen met roken d.m.v. hypnotherapie

Stoppen met roken d.m.v. hypnotherapie

Stoppen met roken was nog nooit zo makkelijk door middel van hypnotherapie en directe hypnose: "Heb van alles geprobeerd om te stoppen met roken en niks dat hielp totdat ik bij lucille kwam. Ze heeft me geholpen om te stoppen met roken ben er geweest en ik kwam er weg...

Lees meer
Stoppen met roken

Stoppen met roken

Ik heb al zo vaak geprobeerd te stoppen met roken. Toen las ik over hypnose en vond een praktijk in de buurt,nl. Ik heb een afspraak gemaakt bij Lucille van hypnotherapie Nijmegen echt, ik rook sinds 3 maanden niet meer! Zeer tevreden dus en geweldig geholpen door...

Lees meer
Helemaal geen behoefte meer aan een sigaret

Helemaal geen behoefte meer aan een sigaret

Beste Lucille, Het gaat hartstikke goed. Nog steeds niet gerookt en ook geen alcohol meer aangeraakt – ik ben veel te bang om een wijntje te pakken voor het geval ik dan zin krijg in een sigaret. Ik was bang dat het niet gewerkt had omdat ik me niet kon focussen op 1...

Lees meer
Stoppen met roken

Stoppen met roken

45 jaar gerookt, ik kan wel spreken van rookvlees…. en een redelijk hardnekkige verslaving. Eén behandeling van Lucille was genoeg om me er zonder noemenswaardige problemen van af te helpen. Het is fantastisch om te ervaren dat de sigaret mij niet meer in de greep...

Lees meer
Stoppen met roken

Stoppen met roken

Ik ben Eddy, en ik was verslaafd aan roken. Ik kon gelukkig erg snel terecht voor een afspraak bij Lucille, maar ik was ook erg sceptisch over een eventueel resultaat. Dit komt omdat ik in Duitsland waar ik een poos gewoond heb ook al eens onder hypnose was geweest....

Lees meer

Adres

Hypnose Nijmegen
Praktijk Mondzorgvilla
De Wolfskuyl

Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen

Stel je vragen aan Lucille

Terugbelverzoek