Hoe vaak heb je al tegen jezelf gezegd: “Dit was echt de aller laatste keer dat ik heb gedronken!”
“Vanavond doe ik het niet meer.”

Tot het weer avond wordt en de zucht naar een borrel, biertje of wijntje groter en groter wordt. Je denkt bij jezelf: “Ach, ééntje kan toch geen kwaad”. Voordat je het weet heeft de fles het dan toch weer gewonnen.
Als je er één op hebt zijn de remmingen al een beetje verdwenen en dan volgt het tweede en het derde drankje gestaag. Je kunt niet meer stoppen en denkt bij jezelf:”Morgen is er weer een dag!”

De volgende ochtend wordt je weer wakker met een duf hoofd. Je bent niet vooruit te branden. Je bent moe en de zin om echt dingen te doen is ver te zoeken. Je baalt van jezelf en de cirkel is weer rond..

Het programma: Stoppen met alcohol, is speciaal ontwikkeld om te breken met alcoholverslaving!

Lees hieronder de ervaring van Bilal:

In maart 2021 heb contact met Lucille gezocht omdat ik helemaal klaar was met de drank.
Een collega van mij had haar aangeraden en had mij verteld dat zij mij kon helpen.

Na een telefonisch gesprek voelde het meteen goed en heb ik een afspraak gemaakt. Vanaf het moment dat ik binnenliep bij haar voelde ik me meteen op me gemak wat heel fijn was want ik vond het toch wel spannend.

Na een soort kennismakingsgesprek had ik de 1e sessie van de 3 en ik moet zeggen dat ik me erna meteen anders voelde.

Godzijdank heb ik vanaf dat moment geen druppel meer aangeraakt en heb er ook geen behoefte aan en daar ben ik Lucille super dankbaar voor.

Na de sessies hield ze ook contact met mij wat ik ook superfijn vond.
Ik kan Lucille oprecht iedereen aanraden die met een (drank)verslaving worstelt.

Nogmaals heel veel dank voor alles,  

Groetjes,
Bilal