door hypnose ervaar je weer een goede nachtrust!

slecht slapen

Je KUNT DE SLAAP MAAR NIET VATTEN. Midden in de nacht word JE WAKKER EN dan ga je PIEKEREN EN WOELEN. S’MORGENS VOEL JE JE EEN WRAK. JE BENT MOE EN PRIKKELBAAR.

WIL JIJ WEER LEKKER SLAPEN?

 HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

• Je kunt s’morgens niet je bed uitkomen en overdag ben je niet vooruit te branden.
• Je maakt je nu al zorgen dat je vannacht wéér niet kunt slapen….
• Je hebt last van een hoge werkdruk en ervaart veel stress in je dagelijkse leven
• Je vindt het lastig om alle ballen in de lucht te houden, werk, gezin, privé.
• Je bent onrustig en en onzeker
• Je zit in de overgang en je wordt vaak badend in het zweet wakker.

 

WIL JIJ OOK WEER SLAPEN ALS EEN ROOS?

• Fit en uitgerust wakker worden.
• Helder kunnen denken.
• Je energiek en goed voelen.
• De dag aan kunnen en zelfverzekerd voelen.

DOOR HYPNOTHERAPIE KUN JE WEER LEKKER SLAPEN!

Als de slapeloosheid aanhoudt en chronisch wordt, spreken we over insomnia.

‘Ik slaap niet meer zo verkrampt!’ 

IEDEREEN HEEFT EEN GEZONDE NACHTRUST NODIG

Dit is essentieel voor het herstel van lichaam en geest. Heel veel mensen hebben echter last van slaapproblemen ook wel slaapstoornissen genoemd.

Slaapstoornissen  en slapeloosheid zijn er in vele vormen. Vaak worden ze gekenmerkt door:

•Moeite met inslaap vallen
•Moeite met doorslapen

 

HYPNOSE KAN JOU HELPEN EN ONDERSTEUNEN
Zodat je niet alleen lekkerder gaat slapen, maar zodat je ook geen last meer hebt van het werkelijke, grotere onderliggende probleem. 

‘Ik sliep al maanden erg gespannen.Sinds de eerste nacht slaap ik weer heerlijk. Alsof er een zware last van me afgevallen is.’

JE WEET DAT HET BEDTIJD IS EN DAT JE JE NACHTRUST NODIG HEBT!

En toch kun je de slaap maar niet vatten…
Je wordt midden in de nacht wakker en je bent dan ook echt klaarwakker! Je weet dat je door moet slapen om de volgende ochtend uitgerust wakker te worden en de dag aan te kunnen. Toch lukt het maar niet om in slaap te vallen, je gaat piekeren, woelen, de tijd kruipt voorbij. Met wallen onder je ogen en een hoofd vol met watten sleep je jezelf uit bed..

Doordat je niet voldoende hebt geslapen, heb je last van een verstoorde slaapcyclus.
Wat zich de volgende dag uit in:
• Vermoeidheid
• Lage energie
• Slechte concentratie
• Hoofdpijn
• Futloos
• Snel prikkelbaar en humeurig

 Als de slaapproblemen aanhouden en langdurig zijn, is dit een groot probleem! Je kunt dan last krijgen van:

• Stemmingswisselingen
•  Angsten
• Stress

• Depressie
• Burn-Out
• Paniek

Hi! Ik ben Lucille!

Ik ben internationaal register hypnotherapeut, coach en ondernemer. De afgelopen jaren heb ik al meer dan duizend mensen geholpen met het boeken van moeiteloos blijvende resultaten, door middel van hypnose. Ook jou help ik graag. Zo kun jij weer alle vrijheid ervaren en stralend van het leven genieten!

SESSIE: WEER EEN GOEDE NACHTRUST
LEKKER SLAPEN & UITGERUST WAKKER WORDEN

Voor we met de sessie beginnen nemen we samen door tegen welke problemen je allemaal aanloopt. Misschien gebruik je wel uit  wanhoop slaapmedicatie omdat  je geen andere oplossing ziet.
Soms is dit noodzakelijk om niet helemaal in te storten en dat je ‘alle ballen’ die het dagelijks leven van je eist, zoals je gezin, je werk in de lucht moet houden.
Als je stopt met deze medicatie, zullen de klachten weer in alle hevigheid terugkomen.

Door middel van hypnose en hypnotherapie kan ik jou helpen om de oorzaak van het probleem aan te pakken. Dus geen symptoom bestrijding, maar we pakken het probleem aan bij de wortel.
Als we jouw problemen inzichtelijk hebben gemaakt, gaan we aan de slag. Hypnotherapie is een kortdurende therapie. Ieder mens is anders, daarom kan ik nooit van te voren zeggen of jij 1, 2, 3 of meerdere behandelingen nodig hebt.
Zodat je niet alleen lekkerder gaat slapen, maar zodat je ook geen last meer hebt van het werkelijke, grotere onderliggende probleem. 

Zodat  jij ook weer:

 Lekker kunt  inslapen
 Heerlijk kunt doorslapen
 Uitgerust wakker kunt  worden
 Zin hebben in de dag / je werk
 Energie hebt
 Goede concentratie
 Bergen kunt verzetten
 Creatief kunt zijn
 Meer geduld kunt hebben voor jezelf, je naasten en je kinderen

We stellen samen een behandelplan op en we maken we een inschatting hoeveel sessies jij nodig om jouw probleem te verhelpen.  Hypnose werkt snel en is een kortdurende therapie. Vaak zijn we met een paar sessies al een heel eind. Iedereen is anders, dus ik kan nooit van te voren precies zeggen of  jij 2, 3 of 4 sessies nodig hebt. Er zijn ook heel veel mensen die aan 1 sessie al genoeg hebben om de knop volledig om te zetten. Alles valt of staat natuurlijk ook met jouw motivatie.

 Door te gaan kijken wat de OORZAAK is van deze NEGATIEVE OVERTUIGINGEN EN PATRONEN. Als we deze OPLOSSEN, is het mogelijk om zo het werkelijke probleem aan te pakken. Geen symptoombestrijding, maar werkelijk het probleem aanpakken bij de bron.

 

Pakket Controle terug
Zilver – € 777,-
Dit programma is een traject van 3 maanden.
Naast dat ingegaan wordt op het controle terug krijgen over jouw emoties en stress reductie, zal er ook ingegaan worden op de persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige stress en disbalans, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
In deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
In deze 12 weken waarin we elke 4 weken een live sessie hebben ga je ook iedere week aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van :
technieken, oefeningen voor een dagelijkse ondersteuning, bewustwordings-opdrachten, affirmatiekaarten, en adviezen om je op je transformatie te focussen. 

Pakket Controle terug
Pakket Goud – € 1.111,-
In het traject Goud gaan we voor een nog intensievere aanpak in 3 maanden.
Naast dat ingegaan wordt op het controle terug krijgen over jouw emoties en stress reductie, zal er ook ingegaan worden op de persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige stress en disbalans, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
Deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
In deze 12 weken waarin we elke 4 weken een live sessie hebben ga je ook iedere week aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van :
technieken, oefeningen voor een dagelijkse ondersteuning, bewustwordings-opdrachten, affirmatie-kaarten, adviezen, om je op je transformatie te focussen. 
In dit traject van 3 maanden krijg je niet alleen elke 4 weken een live sessie, maar zal er, indien gewenst, ook extra telefonische begeleiding plaatsvinden. Zodat jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals een programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek die je in iedere situatie kunt gebruiken.

Pakket Controle terug
Pakket Platina – € 1.279,-
Dit pakket is UNIEK! En heb ik speciaal ontwikkeld voor mensen die echt super gemotiveerd zijn om nu het roer echt om te gooien.
Dit is een intensief diepgaand traject  van 4 maanden.
In dit traject van 16 weken krijg je niet alleen elke 4 weken een live sessie, maar zal er, indien gewenst, ook extra telefonische begeleiding plaatsvinden. Zodat jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.
In deze 16 weken waarin we elke 4 weken een live sessie hebben ga je ook iedere week aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van :
technieken, oefeningen voor een dagelijkse ondersteuning, bewustwordings-opdrachten, affirmatie-kaarten en tips en adviezen, om je op je transformatie te focussen. 
Is er extra ruimte en tijd om je inzichten te evalueren en jouw doelen te manifesteren.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals een programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek die je in iedere situatie kunt gebruiken.

 

ZODAT JIJ ZO SNEL MOGELIJK WEER HET PLEZIER IN HET LEVEN TERUG GAAT VINDEN!

 

 

‘Ik heb helemaal geen last meer van akelige droombeelden uit het verleden!’

Slecht slapen is een groot probleem en veroorzaakt tal van andere aandoeningen.

Slecht slapen is van invloed op de gezondheid. Zo kan te kort of juist te lang slapen bij volwassenen het risico op ziektes als obesitas, diabetes, depressie en beroerte verhogen en het dagelijks functioneren belemmeren. Slechte slaap kan ook leiden tot hoge economische en maatschappelijke kosten, bijvoorbeeld door verzuim en verminderde schoolprestaties. Meer aandacht voor preventie van slaapproblemen is daarom van belang. Dit blijkt uit de strategische verkenning ‘Slechte slaap: een probleem voor de volksgezondheid?’ van het Trimbos-instituut, het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en de Hersenstichting.

Uit de verkenning blijkt dat in Nederland nog relatief weinig aandacht is voor de preventie van slaapproblemen

 Bron: RIVM nieuws slechte slaap en gezondheid meer aandacht voor preventie van belang

weer genieten van een gezonde slaap en uitgerust wakker worden!

 IK WAS ERG NERVEUS EN MIJN HOOFD ZAT VOL. NU KAN IK WEER HEERLIJK SLAPEN, ALSOF ER EEN HELE ZWARE LAST VAN ME  AF GEVALLEN IS.

Ik heb vanaf het jaar 2000 veel heftige dingen meegemaakt. Ik worstelde mezelf er altijd doorheen dacht ik. Soms ging ik naar een psycholoog. In de loop der jaren heb ik er een verschillende bezocht. Maar telkens kwamen dezelfde klachten weer terug. Waar ik het meest last van had was piekeren, 24 uur per dag.
Na de zomervakantie dit jaar liep het niet lekker op mijn werk. Dat zorgde ervoor dat ik nog meer ging piekeren. Ik was erg nerveus en mijn hoofd zat vol, vol en vol. Ook sliep ik al maanden erg gespannen.
Via een collega kreeg ik de tip over hypnose. Ik heb me erin verdiept en heb toen een afspraak gemaakt met Lucille van Woerkom.  Zij kwam op mij meteen heel rustig en vertrouwd over. Na een fijn gesprek vooraf is ze met mij aan de slag gegaan. Na de sessie merkte ik eigenlijk niets en de dagen ernaar waren een beetje vreemd. Het leek of ik aan het zoeken was of er iets veranderd was. Nou uiteindelijk wel degelijk.
De eerste nacht heb ik heerlijk geslapen, niet meer zo verkrampt. Ik voelde dat mijn hoofd leeg was en dat niet meer alles binnenkomt en opgeslagen wordt. Ik kan nu beter filteren wat wel en niet belangrijk is. Een heerlijk gevoel alsof er een hele zware last van me afgevallen was. Dus al met al voel ik me echt beter!
Ik ga nu zeker voor andere klachten naar Lucille. Heerlijk toch dat terwijl je er zelf niets voor hoeft te doen je je zoveel beter tot goed voelt. Ik kan het echt iedereen aanraden!
Bedankt Lucille!
Astrid

VOEL ME FITTER ‘S MORGENS EN IK BEN UITGESLAPEN. MIJN MAN SLAAPT OOK BETER OMDAT MIJN SNURKEN 50% MINDER IS GEWORDEN!

Hoi Lucille,
Hoe gaat het met je, alles goed hopelijk?
Even een update van mij: met mij gaat t stukke beter, voel me fitter ‘s morgens en ook ben ik meer uitgeslapen. Jan slaapt ook stukken beter en dat komt uiteraard doordat het snurken minder is geworden.
Jan zegt dat het 50% minder is geworden.Das toch best goed hè?!

Groetjes en n heel fijn weekend,

R.

IK HEB HELEMAAL GEEN LAST MEER VAN AKELIGE DROMEN UIT HET VERLEDEN. IK LOOP WEER ZONDER ROLLATOR EN DURF, NA LANGE TIJD, WEER AUTO TE RIJDEN!

Mijn eerste concult is erg goed bevallen. Ik heb helemaal geen last meer gehad van akelige droombeelden uit het verleden.
Ik loop weer zonder rollator en ik durf, na lange tijd, weer auto te rijden.
Veel dank voor de vriendelijke en vakkundige behandeling , Lucille.
Anny

HET IS ALS THUISKOMEN BIJ LUCILLE.
ZO RAAK IN IEDER OPZICHT. 

Ik ben bij Lucille geweest in Nijmegen. Het is als thuiskomen bij Lucille. Zo raak in ieder opzicht, ze weet precies waar ze naar toe moet nog voordat de hypnose begint. Haar benadering is heel prettig en rustig, nuchter en erg to the point. Ik voel me iedere keer helemaal rustig worden en heel veilig als ik haar al zie. Gewoon helemaal wat je verwacht van een hypnotiseur maar dan eigenlijk nog veel meer. Echt een ervaring die je veel rijker maakt.
Jacqueline.