Hi! Ik ben Lucille

hypnose-expert, coach en ondernemer

Hi! ik ben Lucille 

Ik ben register hypnotherapeut, hypnose-expert, coach en ondernemer.
Het is mijn missie om jou weer in je kracht te zetten. Zodat jij eindelijk het leven kunt gaan leiden waar je van droomt. Ik zet altijd alles op alles om jouw probleem op te lossen. Soms met zachte hand en soms met een schop onder je kont.

Op 21-jarige leeftijd ontdekte ik – tijdens mijn wereldreis – in India de kracht van hypnose. Sindsdien heeft het mij niet meer losgelaten. Het resulteerde in het volgen van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, maar goed is niet goed genoeg voor mij. Ik reis nog steeds de wereld rond op zoek naar aanvullingen op mijn zeer uitgebreide repertoire aan kennis en technieken. Zo heb ik inmiddels tal van opleidingen en masterclasses gevolgd bij alleen de allerbeste en ervaren professionals uit dit vakgebied. En dat blijf ik ook absoluut doen. Ik blijf in mezelf investeren. Niet alleen om zelf te groeien, maar alleen zo kan ik het allerbeste uit mezelf aan jou geven. Zo kan ik jou optimaal helpen. Daarbij werk ik vanuit compassie, passie en inzicht.

Door het helpen van meer dan duizend mensen in de afgelopen jaren met directe hypnose en andere methoden, heb ik een flinke brok aan ervaring. Daarom mag ik mij dan ook schalen onder de meest ervaren hypnotherapeuten in Nederland. Cliënten prijzen mij om mijn empathisch vermogen en mijn warme uitstraling. Ik neem ruim de tijd voor iedereen en bied altijd een luisterend oor. Het enthousiasme waarmee ik resultaten en doelen weet te bereiken wordt zeer gewaardeerd. Lees maar eens de geweldige ervaringen en recensies die niets te wensen overlaten…

Daarnaast ben je bij mij aan het juiste adres voor business coaching. Vanaf mijn 24e ben ik al ondernemer. Ondernemen zit in mijn bloed. Ik vind het heerlijk om dingen te bedenken, plannen te maken en ze uit te voeren. Doordat ik jarenlang aan het roer heb gestaan van een grote onderneming, ben ik bekend met alle ins en outs die bij het ondernemerschap komen kijken. Vanuit mijn ervaring en kennis help ik met veel enthousiasme andere ondernemers. Ik laat ze weer in hun kracht staan, zodat ze weer vanuit hun hart kunnen leven.

Heel vaak vragen mensen aan mij; waarom heb je ervoor gekozen om hypnose-expert te worden? Het roer om te gooien?

Dan is mijn antwoord altijd heel simpel: Ik heb mijn hart gevolgd.

Ik houd ervan om echt iets voor andere mensen te betekenen. Om mensen weer te zien lachen en stralen.

Naast hypnose kun je bij mij ook terecht voor coaching, business coaching, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), healing, IEMT (Integral Eye Movement Therapy), en relatie therapie.
Als je niet in de gelegenheid bent om naar mijn praktijk te komen, of je woont in het buitenland, dan is het ook mogelijk om de sessies via Skype, Zoom, Face Time of telefonisch te doen.

Ik ben lid van I.H.R. Internationaal Coaching Register en the Association for IEMT integral eye movement therapy for practitioners.

Zit jij ook vast, wil je het roer omgooien?
Op weg naar jouw missie, jouw passie?
De controle weer terug nemen over iets waarover je de controle kwijt bent?
Weer vrijheid ervaren?
Weer innerlijke rust?

Ik help je graag om door middel van hypnose en andere technieken, je onbewuste blokkades op te heffen. Zodat jij moeiteloos blijvende resultaten kunt boeken en weer kunt gaan stralen!

Liefs, Lucille X