Hypnose helpt jou om weer in je kracht te staan!

ONZEKER? en wil je ZELFVERTROUWEN!

HEB je EEN LAAG ZELFBEELD? heb je last van faalangst. Denk je DAT JE HET TOCH NIET KAN, DAT JE HET NIET WAARD BENT OM, gEHOORD EN GEZIEN TE WORDEN. DAT JOUW MENING NIET TELT, JE WORDT REGELMATIG ROOD,

VOEL JE JE ONZEKER EN WIL JE MEER ZELFVERTROUWEN?

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

• Je bent bang dat je het niet goed doet. 
• Je durft niet vrij uit te spreken in een groep.
• Je voelt je vaak minder dan een ander en gaat situaties uit de weg.
• Je hebt stress, slaapt slecht en blijft eindeloos piekeren.

WIL JIJ JE WEER GOED VOELEN?

• Wil jij nu eindelijk eens voor jezelf op komen en je grenzen aangeven?
• Meer energie hebben? Omdat die onzekerheid je niet meer bakken met energie kost.
• Wil jij je zelfverzekerd voelen en van je hart geen moordkuil meer maken?
• Wil jij  geen last meer hebben van je faalangst en op een vergadering ook gewoon je zegje doen?
• En eindelijk open staan voor een mooie, liefdevolle relatie?

Hypnose helpt jou om je niet meer te laten beperken door deze overtuigingen.

‘Ik heb zoveel meer rust gekregen. Ik voel mij veel positiever en relaxed. Deze stap had ik al veel eerder moeten zetten!’ 

 HET ONTSTAAN VAN SOCIALE ANGSTEN EN ONZEKERHEID

Heel vaak zijn er dingen gebeurd in onze jeugd, waardoor we onzeker zijn geworden.
Zaken die ons de overtuiging hebben gegeven dat we niet goed genoeg zijn. Gevolgen waar we in ons volwassen leven nog dagelijks mee te kampen hebben.

Het kan zijn dat je gepest bent op school. Dat je in het gezin niet mocht zijn wie je werkelijk was. Of dat een leraar, ouder of opvoeder ooit iets tegen je gezegd heeft wat een blijvende indruk op je heeft gemaakt.

Als er eenmaal een overtuiging op jouw onderbewustzijn staat, krijg je deze er niet zomaar af. Weten dat het niet de waarheid is, is niet voldoende.
Je blijft jezelf maar gedragen in hetzelfde onzekere patroon, met alle nadelige gevolgen van dien.

 Hierdoor ontstaan allerlei sociale angsten zoals:

• Faalangst
• Spreek – en -presentatie angst.
• Bloosangst
• Zweetangst

 Het kan zich ook uiten in:

• Slecht slapen
• Piekeren
• Stress
• Hyperventilatie
• Hoofdpijn en andere lichamelijke klachten
• Burn-Out
• Paniekaanvallen
• Depressie

Ben jij er ook klaar mee dat die onzekerheid jouw leven beheerst?!

Met hypnose en hypnotherapie pakken we de overtuigingen en patronen aan waar jij last van hebt. We veranderen ze in jouw onderbewustzijn. Nu ga je eindelijk voelen dat je het waard bent om gehoord én gezien te worden.
Jij weet, voelt en ervaart, dat jij je in dit leven vol zelfvertrouwen mag bewegen. Je eigenwaarde is terug!

Na de sessie is er een soort van rust over mezelf gekomen…het voelt alsof ik echt gereset ben. 

HOE DE SESSIE VERLOOPT: VAN ONZEKERHEID NAAR ZELFVERTROUWEN

Ik kan me voorstellen dat je een eerste bezoek aan mijn praktijk spannend vindt.  Als onzekerheid, faalangst of een laag zelfbeeld jouw probleem is, is deze stap extra groot. Daarom neem ik de tijd om jou te leren kennen. Heb je vragen ? Stel ze; daar is alle ruimte voor.  Daarna bepalen we samen hoe we vervolgens de hypnose in gaan zetten. En dan bedoel ik ook echt samen! Het moet voor jou goed voelen. Pas dan zal jouw onderbewustzijn mijn suggesties echt goed tot zich kunnen nemen en verankeren. Zo kom je tot een maximale en optimale verandering.

Hi! Ik ben Lucille!

Ik ben internationaal register hypnotherapeut, coach en ondernemer. De afgelopen jaren heb ik al meer dan duizend mensen geholpen met het boeken van moeiteloos blijvende resultaten, door middel van hypnose. Ook jou help ik graag. Zo kun jij weer alle vrijheid ervaren en stralend van het leven genieten!

HOEVEEL THERAPIEËN HEB JIJ AL GEVOLGD, VOORDAT JE UITEINDELIJK BIJ MIJ KWAM?
Ik hoor heel vaak dat ik THE LAST RESORT ben.

Je hebt van alles al geprobeerd, duizenden euro’s uitgegeven om maar van je negatieve overtuigingen en je faalangst af te komen… Maar niks hielp.
Iedere dag loop je er weer tegen aan..

We stellen samen een behandelplan op en we maken we een inschatting hoeveel sessies jij nodig om jouw probleem te verhelpen.  Hypnose werkt snel en is een kortdurende therapie. Vaak zijn we met een paar sessies al een heel eind. Iedereen is anders, dus ik kan nooit van te voren precies zeggen of  jij 2, 3 of 4 sessies nodig hebt. Er zijn ook heel veel mensen die aan 1 sessie al genoeg hebben om de knop volledig om te zetten. Alles valt of staat natuurlijk ook met jouw motivatie.

 Door te gaan kijken wat de OORZAAK is van deze NEGATIEVE OVERTUIGINGEN EN PATRONEN. Als we deze OPLOSSEN, is het mogelijk om zo het werkelijke probleem aan te pakken. Geen symptoombestrijding, maar werkelijk het probleem aanpakken bij de bron.

 

Pakket Controle terug
Zilver – € 777,-
Dit programma is een traject van 3 maanden.
Naast dat ingegaan wordt op het controle terug krijgen over jouw emoties en stress reductie, zal er ook ingegaan worden op de persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige stress en disbalans, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
In deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
Tevens gaan we in deze 12 weken waarin we elke 4 weken samen een  live sessie hebben,  ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van: door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatiekaarten en desgewenst, extra tips en handvatten om je op jouw transformatie te focussen.

Pakket Controle terug
Pakket Goud – € 1.111,-
In het traject Goud gaan we voor een nog intensievere aanpak in 3 maanden.
Naast dat ingegaan wordt op het controle terug krijgen over jouw emoties en stress reductie, zal er ook ingegaan worden op de persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige stress en disbalans, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
Deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
Tevens gaan we in deze 12 weken waarin we elke 4 weken een live sessie hebben, ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van: door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatiekaarten en desgewenst, extra tips en handvatten om je op jouw transformatie te focussen. 
In dit traject van 3 maanden hebben we niet alleen elke 4 weken samen een live sessie, maar zal er  indien gewenst, ook wekelijks contact zijn. Zodat je iedere week begeleiding krijgt en we kunnen monitoren wat er goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kun jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals het unieke ZELF-HYPNOSE programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek dat je voor elk probleem, negatieve gewoonte of overtuiging waar je last van hebt, kunt gaan gebruiken.

 

Pakket Controle terug
Pakket Platina – € 1.279,-
Dit pakket is UNIEK! En heb ik speciaal ontwikkeld voor mensen die echt super gemotiveerd zijn om nu het roer echt om te gooien.  Dit is een intensief diepgaand traject  van 4 maanden.
In dit traject van 16 weken hebben we niet alleen elke 4 weken samen een live sessie, maar zal er indien gewenst, ook wekelijks contact zijn. Zodat je iedere week begeleiding krijgt en we kunnen monitoren wat er goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kun jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.
Tevens zal in deze 16 weken waarin we elke 4 weken samen een live sessie hebben, zal je ook dagelijks aan de slag gaan met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van : door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatie-kaarten en desgewenst, extra tips en handvatten om je op jouw transformatie te focussen.  

Er is extra ruimte en tijd om je inzichten te evalueren en jouw doelen te manifesteren.
Wat er nodig is, is voor iedereen anders en zal ingevuld worden geheel naar jouw wens.
We gaan samen kijken of er behoefte is om je innerlijke kind verwondingen, die vaak ten grondslag liggen aan diep gewortelde negatieve patronen en overtuigingen, geheeld mogen gaan worden. Desgewenst kunnen we gaan onderzoeken of jij een H.S.P High Senstitive Person bent (waarschijnlijk weet je dat al) en hoe je omgaat met je hooggevoeligheid. Als je daar last van hebt kan ik je helpen om met deze gave om te gaan, in plaats van dat je er dagelijks hinder van ondervindt in je leven.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals het unieke ZELF-HYPNOSE programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek dat je voor elk probleem, negatieve gewoonte of overtuiging waar je last van hebt, kunt gaan gebruiken. 

 

 

 

ZODAT JIJ ZO SNEL MOGELIJK WEER HET PLEZIER IN HET LEVEN TERUG GAAT VINDEN!

 

 

 

‘Ik dacht te gaan voor de symptomen maar het is aangepakt tot aan de wortel..
Een aanrader voor iedereen die worstelt met zichzelf!

Onzekerheid zorgt voor heel veel spanning en stress

Dit ontstaat vaak al in de schoolbanken. Naarmate iemand ouder wordt, neemt de onzekerheid steeds meer toe. De overtuiging ontstaat dat je toch niet goed genoeg bent. Dat je maar beter je mond kunt houden, voordat je jezelf weer voor schut zet. Of dat je door de mand valt, omdat je de vraag op een antwoord niet weet.
Stress en spanning zorgen op hun beurt weer voor tal van ziekten en overspannenheid. Daarnaast resulteert dit in vermijdingsgedrag. Uiteindelijk ontzeg je jezelf heel veel leuke dingen, omdat je gewoon niet durft.

HET IS NOG NIET TE LAAT OM HET ROER OM TE GOOIEN.
WACHT NIET LANGER EN DOE HET NU.  IEDERE DAG, MINUUT, DAT JE JEZELF TEKORT DOET IS ZONDE!

 

WIL JIJ JE ZELF NIET MEER IN DE WEG ZITTEN? STEVIG IN JE SCHOENEN STAAN?!

GEEN LAST MEER VAN NEGATIEVE OVERTUIGINGEN, MAAR RUST IN MIJN HOOFD.

Ik kwam bij Lucille terecht vanwege een tip van mijn haptotherapeut, die goede ervaringen had met hypnotherapie. Ik nam deze tip met beide handen aan, want we zaten al een paar weken vast in therapie.
Ik had last van zeer negatieve overtuigingen houden over mijzelf en het lukte mij niet om deze automatische reactie te stoppen. Ik hoopte op een soort van reset bij Lucille. Een herstart waardoor het spoor naar de negatieve gedachten niet gelijk meer bewandeld wordt.
Na een intake – waarin Lucille mij gelijk op mijn gemak stelde – zijn we aan de slag gegaan. Na de sessie is er een soort van rust over mezelf gekomen. Het voelt alsof ik echt gereset bent. Het lukt mij nu om niet gelijk negatief over mijzelf te denken en om overtuigingen even te verifiëren bij anderen. Een hele verandering!
Ik heb zoveel rust gekregen. Deze stap had ik al veel eerder moeten zetten. Hoopvol dat Lucille mij ook met andere zaken kon helpen ben ik nog meer sessies aangegaan en ik ben er echt beter uitgekomen. Ik voel mij positiever en meer relaxed.
Een aanrader voor iedereen die worstelt met zichzelf!

anoniem

 

IK HEB MIJN ZELFVERTROUWEN TERUG! IK KAN NOG STEEDS NIET GELOVEN DAT IK ME WEER ALS VANOUDS VOEL!

Ik ben met hypnotherapie begonnen op aanraden van een vriendin.
Voorheen geloofde ik er niet in door alles wat ik ooit gezien en – gehoord heb op tv.

Ik ben het toch maar gaan proberen, en dat zonder enige spijt te hebben. Integendeel!
Sinds onze eerste afspraak zit ik beter in mijn vel. Daardoor kan ik weer genieten van de dingen waar ik voorheen van genoot.

Ik ben worstelde met mijn zelfvertrouwen.
Door een gebeurtenis in mijn leven is dat sterk verzwakt, maar Lucille van Woerkom uit Nijmegen, heeft mij hiermee erg goed geholpen.
Ik kan nog steeds niet geloven dat ik me weer als vanouds voel!

Soms durf ik het zelfs niet te geloven, omdat ik dan bang ben dat het maat iets tijdelijks was.
Maar nu sta ik elke dag op met een lach, en dat is raar(op een goede manier).
Het gevoel lijkt ook met de dag sterker te worden.
Hier ben ik Lucille erg dankbaar voor!

Groet, Marty.

PROBLEEM AANGEPAKT BIJ DE WORTEL. HET IS EEN BLIJVEND CADEAU, ALSOF IK EEN AIRBAG VAN RUST OM ME HEEN HEB!

Ik heb even getwijfeld of ik überhaupt zou gaan. Gewoon om de kosten. Maar toen wist ik dus niet wat voor blijvend cadeau dit is! –
Blijvend omdat na de sessie ook inzichten blijven komen.

Het is bijzonder hoe ik na de eerste sessie bij Lucille in Nijmegen ‘opgeruimd’ ben. Al direct de eerste dag. 

Ik voel dat mijn hoofd ergens op wil gaan reageren en op het moment dat het opkomt, vloeit het weg. Dan ben ik weer ontspannen. Het is – alsof ik nu een airbag van rust om me heen heb.

Af en toe zijn er wel spanningen in mijn lichaam maar daar blijft het bij. Mijn hoofd gaat daar niet op in. 

Ik dacht te gaan voor de symptomen, – maar het probleem is aangepakt vanaf  de wortel. 

Annette

IK MAAK ME NIET MEER DRUK OVER MIJN BLOOSANGST OF HOE IEMAND MIJ ZIET

Na één hypnotherapie sessie bij Lucille van Woerkom merk ik dat ik ontspannen ben en me niet meer druk maak of ik ga blozen of over hoe iemand mij ziet. Dat geeft rust.
Ik durf opeens dingen wat ik achteraf pas opmerk.
Zo durf in een les iets te zeggen. Ik kom meer voor mezelf op. En ik kan iemand in de ogen kijken zonder dat ik me wil verstoppen.
Soms voel ik me volwassener. Dat zag mijn moeder ook.
Ik kan helemaal mezelf zijn en vanaf hier vrijer mijn keuzes maken.

Janneke