Na 40 jaar stevig roken en diverse mislukte stoppogingen, was mijn laatste hoop gevestigd op stoppen met hypnotherapie. Na verschillende referenties gelezen te hebben, kwam ik bij Lucille van Woerkom uit.

Ik had totaal geen ervaring met hypnotherapie, dus heeft ze mij alles rustig uitgelegd. Toen begon de sessie.
Stap voor stap heeft ze mij in een soort van trance gebracht en gezegd dat ik een Niet Roker ben en geen sigaret nodig heb. Ik kon gewoon alles horen, dus er was niets engs aan.

Toen ik weer opstond was het wonder geschied!!! Ik had totaal geen behoefte meer aan een sigaret!
Dit was mij nog nooit overkomen! Zodra ik aan een sigaret dacht, kwam er gelijk een soort van blokkade naar boven. Dit heeft ongeveer een week geduurd. Toen zag ik geen blokkades meer, maar kon ik een sigaret goed weerstaan. Ik heb goede hoop voor de toekomst dat ik EINDELIJK van het roken af ben.

Als ik geweten had dat stoppen zo makkelijk kon zijn dmv hypnotherapie dan had ik dit al jaren eerder gedaan!!!!

Dank je Lucille.

Nijmegen, 13-01-2020

Debby