Een trotse niet roker …… Na 35 naar gerookt te hebben heb ik een afspraak gemaakt bij Lucille van Woerkom in Nijmegen.
Ik dacht altijd dat het mij niet zou lukken om een niet roker te worden maar dankzij Lucille is het haar toch gelukt om van mij een niet roker te maken. Ik kan dan ook iedereen die moeite heeft om die laatste sigaret weg te gooien en net als ik een niet roker te worden Lucille aanraden.
Nogmaals dank je wel Lucille dat jij voor mij een hele andere wereld geopend hebt, een wereld die ik zonder jou hulp niet voor elkaar gekregen had.
Nogmaals dank!
Berry jansen (-een niet roker!)

Update 13 maart 2022: Nu ruim 2,5 jaar later is Berry nog steeds een trotse NIET-ROKER!

Adres

Hypnose Nijmegen
Praktijk Mondzorgvilla
De Wolfskuyl

Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen

Stel je vragen aan Lucille

Terugbelverzoek