In augustus heb ik in het blad Vriendin gestaan met mijn verhaal over succesvol afvallen met hypnose. Dit had ik bij Lucille gedaan in Nijmegen.
Het is nu januari en ik wil graag vertellen hoe het met me gaat. Ik ben nu 20 kilo kwijt. In de zomervakantie was ik toch wel iets gegroeid. Maar ik kreeg zoveel positieve reacties op mijn verhaal in de Vriendin dat ik dacht ik ga er weer tegen aan.
Dus ik heb de draad weer opgepakt en eigenlijk ging dat redelijk gemakkelijk. Ik kan nu beter mijn eetpatroon doorbreken.
Veel kwark en groente en fruit en weinig koolhydraten en vlees. En het afvallen ging lekker.

Nu ben ik bijna op mijn streefgewicht maar ik wil eigenlijk nog wel 5 a 10 kilo eraf.
De december maand blijft moeilijk met allerlei etentjes en andere afspraken waar allemaal eten bij hoort. Best raar dat bij alle gezellige dingen eten wordt gecombineerd. Dit had ik zelf ook altijd maar dat is wel veranderd, eten is minder belangrijk geworden. Ik kan bij het avond eten ook alleen van groente genieten. En een kopje cappuccino drinken ergens vindt ik ook erg lekker en ik denk dan niet ik moet er een appelpunt bij. In de december maand ben ik iets aangekomen maar ik ben al gelijk weer begonnen op 3 januari. En ik ga er weer voor.
En natuurlijk mag ik best eens iets lekkers bij de koffie of een handje chips en uit eten kan ook echt wel hoor maar 3 gangen lukt mij echt niet meer en ik laat de frietjes staan. Ik zit heel snel vol en geniet er echt van.
Dus dankzij de hypnose gaat het een stuk makkelijker. Het is echt waar!!
Janneke