Lieve Lucille, wat ben ik jou ontzettend dankbaar.

Dankbaar voor het zijn van die persoon die me weer terug heeft gebracht in vertrouwen, vertrouwen in het leven, in connectie met mijn lichaam.
Met een verleden vol trauma’s en belemmerende overtuigingen, zat ik volledig vast in mezelf. Ik kon niet meer slapen, niet meer voelen. Ik zat vast in mijn hoofd.

 Ik was zelf al veel bezig met mijn gedachtes, met mediteren en visualiseren. Maar om echt tot je onderbewustzijn te komen en diepe overtuigingen te shiften, is hulp van iemand anders echt ontzettend belangrijk.
Iemand die tot jouw onderbewustzijn kan komen.

Lucille heeft me weer terug in mijn lichaam gebracht, ik heb veel interne rust, vertrouwen en voel weer wat ik wil in het leven.
Mijn verleden heb ik veel meer losgelaten en het heeft geen invloed meer op mijn dagelijks functioneren.

Daarnaast ben ik door de hypnose af van mijn medicatie! Lucille is een onwijs lieve en fijne vrouw met ontzettend veel wijsheid en kennis.
Ze is daarnaast ook altijd bereikbaar als je haar nodig hebt tijdens je proces.

Met de hypnose programma’s die ik naast de live-sessies toegestuurd heb gekregen, groei ik ook dagelijks nog steeds verder in de persoon die ik wil zijn.

 Ik kan Lucille 100% aanbevelen als je los wilt komen van patronen of belemmerende overtuigingen en meer innerlijke rust wilt ervaren.

Leonora