Lucille heeft me van mijn angststoornissen afgeholpen: dank je Lucille!

De afgelopen jaren had ik, onbewust, steeds meer angsten ontwikkeld.  Bang om te falen, bang niet aan (mijn eigen) verwachtingen te voldoen…

In mijn werk zag ik steeds meer op tegen het doen van nieuwe opdrachten of nieuwe werkzaamheden. Pijn op mijn borst, hartkloppingen…Het werd zelfs zo erg dat ik  ‘s morgens van spanning moest overgeven.

Ook het ontmoeten van nieuwe mensen gaf te veel spanning: daten wilde en durfde ik niet meer, bang om afgewezen te worden met als gevolg dat ik liever in mijn eigen comfortzone bleef.

Dankzij Lucille’s  coaching-en hypnose sessies (3x), ben ik, alsof mijn angst nooit heeft bestaan, ongemerkt weer mezelf… Daten, het  ondernemen van nieuwe activiteiten: het zijn nu uitdagingen en geven positieve energie:
Ik leef!

René