Ik ben bij Lucille terecht gekomen toen ik flink met mijzelf in de knoop zat. Het was voor mij heel fijn dat de sessies telefonisch konden, omdat ik vanwege angsten niet naar Nijmegen durfde te rijden.

 

Wat ik nodig had was een therapeut die durfde eerlijk te zijn tegen mij, die mij niet naar de mond praatte.
Lucille beloofde mij de spreekwoordelijke ‘schop tegen de kont’ te geven wanneer dat nodig zou zijn. Dat bleek nodig en achteraf wenselijk.

 

Ik doorzag door eerdere therapie mijn probleem. Ook wist ik wat ik moest zeggen om niet tot de pijnlijke kern te hoeven komen.

 

Lucille durfde het aan om door de door mijzelf gemaakte barrières heen te breken, waardoor ik eindelijk de stappen maakte die nodig waren om te kunnen groeien.

 

Ik startte met een hulpvraag, maar heb achteraf bezien gewerkt aan alle belemmerende bagage die daar nog vóór lag. Hiermee heb ik mijn basis versterkt waardoor ik vol vertrouwen zelfstandig verder kan ontwikkelen.

 

Ik kan mij echter voorstellen dat ik af en toe een apk- afspraak zal boeken om in de goede richting te blijven gaan, al is het alleen om de waarderende woorden te horen voor de stappen die ik nu zelf kan maken!

Martin