Vanaf de eerste minuut voelde ik me fijn, veilig en vertrouwd bij Lucille. Lucille luistert heel erg goed zonder enige oordeel. Iets wat voor mij op dat moment eigenlijk het allerbelangrijkste was. Door alleen al mezelf te kunnen uiten in een veilige omgeving ben ik heel veel oud zeer kwijtgeraakt.

Bij Lucille draaide het even alleen om mij en niet om de omgeving waar ik me altijd op richt. Voor mij was dat een hele bijzondere ervaring die me erg geraakt heeft.

We hebben verschillende terugkerende thema’s van mijn leven besproken en in combinatie met de hypnose behandelingen en IEMT heb ik veel dingen kunnen verwerken, een plek kunnen geven of ik ben er anders naar gaan kijken.
Er zullen altijd wel dingen blijven waar ik aan moet /kan werken maar ik beweeg me op dit moment een stuk lichter en zelfverzekerder door het leven. Dankjewel Lucille!

Miriam

Adres

Hypnose Nijmegen
Praktijk Mondzorgvilla
De Wolfskuyl

Graafseweg 232
6531 ZZ Nijmegen

Stel je vragen aan Lucille

Terugbelverzoek