Mijn ervaring met hypnose bij Lucille was vooral boeiend. Ik was al langer nieuwsgierig naar hypnose en zag een ‘openbaring / oplossing’ van en voor een probleem als cadeautje (ja, dat kreeg ik ook)
Tijdens de hypnose was ik helder, kon ik meekijken, mee-vormgeven, tot een moment dat Lucille mij hielp nog verder te gaan dan ik verwachtte te kunnen gaan. Het klopte inderdaad dat er een soort barrière was, heel prettig om de ruimte te vinden zonder mijzelf te beperken. Lucille leidt je soepel en effectief verder. Juist daar ligt haar kwaliteit: jou naar die laag dieper kunnen brengen, samen naar inzichten en oplossingen ‘speuren’, met een goede feeling voor de juiste timing

Het leverde op dat oplossingen binnen bereik kwamen. Ik heb genoten van dit proces èn van de hypnose zelf

 Kris Linders