Beste Lucille,
Het gaat hartstikke goed. Nog steeds niet gerookt en ook geen alcohol meer aangeraakt – ik ben veel te bang om een wijntje te pakken voor het geval ik dan zin krijg in een sigaret.

Ik was bang dat het niet gewerkt had omdat ik me niet kon focussen op 1 ding zoals je vroeg maar dat maakt denk ik niet uit, ik denk nog veel terug aan de sessie en de woorden / zinnen die je gebruikte. Ik heb ook helemaal geen behoefte meer aan een sigaret, soms knaagt er iets in mijn maag maar dat negeer ik of ik neem fruit. Ik merk echt dat ik de gewoontes af moet leren en dat lukt goed. Idem bij mijn man, hij heeft geen hypnose gehad maar is ook direct gestopt.

Verder ga ik iedere dag minstens een half uur wandelen en merk ik dat ik veel meer energie heb en verbazingwekkend genoeg weinig moet hoesten!

Nogmaals hartstikke bedankt voor je hulp! Ik zou willen zeggen, mocht ik je weer nodig hebben dan weet ik je te vinden maar ik ga ervan uit dat dit niet nodig zal zijn ?.

Hartelijke groet,
Marion