Goedenavond Lucille,
Ik wou u even een kleine update geven over hoe het nu met mij gaat.

Sinds de hypnose ben ik me elke dag een stuk beter gaan voelen! Op vakantie heb ik zo veel rust gevonden in mijzelf, die ik continu probeer aan te houden. Eerst had ik bij rustmomenten altijd last van de vervelende gedachtes over Eetstoornis, Diabetes etc., maar sinds mijn vakantie naar Kroatië heb ik er eigenlijk geen last meer van gehad!

Het dagelijks schrijven was niet echt iets voor mij, maar de affirmatie kaartjes hebben zeker geholpen en heb ik er ook diverse van mijzelf bijgeplakt! Ik voel me een stuk zelfverzekerder 🧘🏻‍♀️

Ik wil u hiervoor heel erg bedanken, want ik heb eindelijk de controle over mijn gedachtes een beetje terug! Natuurlijk moet ik nog hard werken aan dit, maar het is al een hele goede start. ✨

Een hele fijne avond gewenst!

Groetjes Gianna!