Eigenlijk kwam Anna voor haar buikklachten bij mij. Dat was haar grootste probleem. Ze was al jaren aan het dokteren, maar niets leek te helpen. Haar buikklachten bleven. Tot ze bij mij kwam en het Virtuele Maagband traject ging volgen.  Haar buikklachten verdwenen als sneeuw voor de zon. En.. als klap op de vuurpijl: Viel ze ook nog eens 23 Kilo af. Lees hieronder het verhaal van Anna:

Hai Lucille!

Ik wilde even laten weten dat ik heel blij ben net wat jouw programma voor mij heeft gedaan!

M’n buikklachten zijn volledig weg! Had ik echt nooit verwacht!
En ik merk gewoon dat als ik de voor mij verkeerde voeding eet, het meteen reageert in m’n buik. Dus weet ik ook goed waar rekening mee te houden.

Mooie bijkomstigheid is dat ik ondertussen 23 kilo ben afgevallen 😃

Helemaal blij, super bedankt! Groetjes, Anna