Ik ben door mijn diëtiste doorgestuurd naar Lucille. Door mijn pds klachten kreeg ik erge last van paniekaanvallen zodra ik de deur uit ging.
Eenmaal bij Lucille aangekomen vond ik het toch best spannend . Maar Lucille is erg ontspannen en relaxt waardoor ik me toch snel op mijn gemak voelde . Ze vertelde mij dat hypnose bij sommige mensen na 1 sessie al zou helpen maar bij sommige na een paar sessies . De hypnose sessie verliep goed . Alles werd goed uitgelegd en ik voelde me ten alle tijde op mijn gemak. Eenmaal thuis aangekomen wist ik niet of het geholpen had . Maar 1 dag later gelijk een uitstapje gedaan. En ik had nergens last van. Maakte me totaal nergens druk over . Dus ik behoor tot de mensen bij wie het na 1 sessie al hielp.
Ik ben haar hier erg dankbaar voor . Ik raad het dus ook iedereen aan .

Nadika Verwaaijen