Toen ik bij Lucille kwam liep ik helemaal vast. Ik had last van buikpijn, spanning in de buik, rommelingen in de buik, krampen en moeite met eten.

Mijn hele dag bestond uit het in controle houden van mijn buik. Helaas lukte het mij niet om het onder controle te houden.
Naast de buikklachten kreeg ik ook angstklachten. Ik ging opzien tegen sociale situaties of werk, omdat ik bang was dat mijn buik ging opspelen. Al met al had ik veel buikpijn en veel verdriet hierom.

Toen ik bij Lucille kwam voelde het meteen als een warm welkom. Ik had nog nooit hypnose gedaan en Lucille legde rustig uit wat het betekende en hoe dit anders was dan een behandeling waar je met name met je bewustzijn aan de slag gaat. Ik ervaarde de staat van hypnose als erg prettig, waarbij mijn lichaam veel ontspanning ervaarde.

Na een week van de eerste behandeling ging ik echt verschil ervaren. Eindelijk ! De knoop in mijn buik was weg en de krampen hielden op.

Ik kon het eerst niet geloven, maar het was echt zo. Ik kreeg weer controle over mijn leven en alles werd zoveel lichter en leuker.
De angstklachten verdwenen erg snel. Ik heb meerdere behandelingen gehad en ik vond het zo fijn dat Lucille altijd alle tijd voor mij nam, je voelde je gehoord en gezien bij haar. De behandeling heeft mij echt goed geholpen en ik ben heel blij waar ik nu sta in het leven. Soms heb ik nog wat rommelingen in mijn buik, maar ik kijk daar nu anders tegenaan en laat het er gewoon even zijn.

Lucille, bedankt voor alles!

Liefs Sanne