Ik heb contact met Lucille van Woerkom opgenomen over een afvaltraject via hypnose hierbij was mijn vraag of dit voor mij wel handig zou zijn omdat ik vanaf mijn jonge jeugd al een zeer moeilijke groente-eter ben en mede daardoor afvallen altijd een probleem is geweest.

Lucille gaf mij een bericht terug waarvan ik eigenlijk nog nooit gehoord namelijk:
‘Daar kan ik je ook mee helpen middels hypnose’. Verrassend!!!
Ik was er inmiddels na 54 jaar vanuit gegaan dat dit bij mij hoorde en dat ik daar überhaupt nooit meer vanaf zou komen.
Ik moet eerlijk zeggen dat het vooruitzicht om alles wel te kunnen gaan eten mij als feestmuziek in de oren klonk.

Een leven zonder van alle sauzen met grove groente een Olvarit prutje te maken (wat ik deed), of dat ik niet eerst meer het bord met eten hoeft te scannen als ik bij bijvoorbeeld bij vrienden was en dat eruit viste wat ik niet lust (deed ik), of samen met dochters in de keuken iets lekkers maken zonder rekening te houden met mijn groentefobie (een wens), of niet eerst online de menukaarten uitpluizen voordat we ergens kunnen gaan uiteten (het gebeurde) echt geloof me ik kon mij er totaal niets bij voorstellen, dit alles hoorde bij mij en mijn leven.

En ik had er meer last van dan dat ik zou willen.

Voor de “bewuste” sessie moest ik rauwkost meenemen.
Dus tomaatjes een komkommer en paprika meegenomen, dingen waarvan ik griezelde.

Ik kon mij er ook niets bij voorstellen dat ik dit na de sessie zou gaan eten, echt helemaal niets. Maar … het voor mij onmogelijke bleek mogelijk: Ik at het na de sessie op zonder kokhalzen of weerzin!

Inmiddels eet ik roerbakgroente en allerlei rauwkost variaties en durf ik dingen te proeven. Er is een wondere wereld voor mij open gegaan. Mijn gezin en veel mensen die mij kennen weten zijn net zo verrast als dat ik nog steeds ben…  

Hiervoor wil ik Lucille ontzettend bedanken, dankzij haar ziet mijn leven er echt anders uit.

Groetjes, Stephanie