4 jaar geleden tipte iemand mij al over de werking van hypnotherapie. Maar ik vond het maar eng en misschien zelfs vreemd, daarom niet gegaan.
Laatst vond ik het briefje met adres terug, en dacht, waarom zou ik het niet proberen. Dat adres was nog in mijn oude woonplaats dus ik ging even Googlen of er ook zoiets hier in de buurt is. Zo kwam ik bij Lucille terecht. Na eerst een fijn gesprek over wat ik allemaal wil bereiken begon de echte sessie. Totaal niet eng, juist heel fijn.
We zouden eerst gaan zorgen voor eetrust in mijn hoofd. Toch ging ik wat sceptisch naar huis. Maar diezelfde avond merkte ik al een enorm verschil. Ik ben nu zo’n week of 4 verder en ik heb echt geen gevoel meer van ik moet eten. Dat had ik enorm als ik alleen was. Maar heb ik een keer wel zin om wat te snacken dan maak ik gezonde keuzes en belangrijker, ze voldoen dan ook. Ik maakte vaker daar goede keuzes in, maar dan bleef de drang naar ongezond in mijn hoofd hangen. Ik heb spijt dat ik niet eerder ben gegaan.
Ik kan niet wachten tot we verder gaan. Ik wil heel graag afvallen en ik heb er vertrouwen in dat dat gaat lukken. Daarna wil ik ook nog mijn rijangst aanpakken en ook daar heb ik nu alle vertrouwen in. Ik kan het iedereen aanraden!
Helke Klerks