Ik zal eerst even vertellen hoe ik bij de sessies gekomen ben. Ik heb MS en daardoor een lijf die niet helemaal werkt zoals het zou moeten. Ik ben veel te zwaar en men zegt dat het voor mijn algehele gezondheid beter zou zijn om wat lichter te zijn. Maar bewegen – lees sporten, is voor mij niet haalbaar en op een houtje gaan bijten doet WEINIG voor mijn levensvreugde. Een maagband zou misschien wat kunnen doen , maar snijden in een lichaam dat het al zwaar heeft was voor mij geen optie. Zo ben ik bij de hypnose terecht gekomen.
Ik had er geen voorstelling van, maar er werd mij zeer duidelijk en liefdevol uitgelegd hoe dat ging.

Gezien mijn immobiliteit leek het Lucille beter voor mij om de Virtuele Maagband sessies via de telefoon te doen. ‘Huh kan dat ook dan?’ Ja, dus!
Het werkt prima, je ligt in je eigen vertrouwde omgeving op bed met oortjes in en luistert naar Lucille. Heel ontspannen en flexibel zo.

Zoals ik al zei ben ik er blanco aan begonnen. Nou wil het geval dat ik in een heftige periode kwam met veel tegenslag zowel lijfelijk als emotioneel. Dat heb je nu eenmaal niet in de hand, maar waar het voorheen een reden voor mij was om me te troosten met extra lekkere dingen, kon ik me daar nu prima en zonder over na te denken van af houden. Er had zich in mijn onderbewustzijn een ander patroon laten zien.

Grappig om daar pas na een tijdje bewust van te zijn. Het werkt langer door dan een sessie en laat dingen die je in je onderbewustzijn verankert hebt veranderen.  Dat merk je pas na een tijdje.
Ik ben blij dat ik het heb gedaan en weet dat ik hier nog lang plezier van heb.

Met vrolijke groet,
Barbara Harteveld