Ik heb een hele positieve ervaring met de hypnose sessies van Lucille en vertel graag waarom.

Ik ben bij Lucille terecht gekomen om af te vallen door middel van de virtuele maagband. Door deze sessies ben ik de nodige kilo’s kwijt geraakt, maar waar ik nog veel gelukkiger van werd, is dat ik rust heb gekregen in mijn hoofd. Ik was heel perfectionistisch en stelde hoge eisen aan mijzelf en daardoor had ik regelmatig last van eetbuien. Door Lucille heb ik leren ontspannen en mijn eetbuien onder controle gekregen. Eindelijk lukte het om het onderliggende probleem aan te pakken i.p.v. alleen maar bezig te zijn met sporten en diëten.

Inmiddels ben ik bevallen van ons eerste kindje en door de hypnose is het mij gelukt om ook tijdens de zwangerschap mijn eetbuien onder controle te houden met als resultaat dat ik heel snel na de bevalling weer op mijn oude gewicht was en ik een hele gelukkige, stralende, ontspannen moeder kan zijn!

Kortom, ik raad iedereen de hypnose sessies van Lucille aan!

Groetjes, Meggy