Door een collega werd me aangeraden om het eens in het alternatieve circuit van de hulpverlening te zoeken. Daar het reguliere me niet de hulp had geboden die ik nodig had.

Ik zat bij de tandarts en zag toevallig een advertentie over hypnose door Lucille.
Na lang wikken en wegen besloot ik toch maar de gok te wagen. Want ja….. Je weet maar nooit met hypnose…

Na het eerste telefoongesprek was ik om. Lucille luisterde naar me, vroeg door en velde geen oordeel. Ik durfde voor het eerst compleet eerlijk te zijn. En deed me niet mooier voor dan ik en mijn situatie op het moment was. Een klein wrak.

Dat deed me besluiten om door te zetten. En in twéé sessies had ik het weer op de rit.
In die sessies werd mijn onderbewustzijn aangesproken. Op de persoon die ik was voor alle shit. De persoon die daar nog altijd aanwezig was. En naar boven kwam door de hypnose.

Een positief persoon die weer dacht in mogelijkheden en oplossingen. Een vrouw die zichzelf niet hoefde te verdoven met drank om maar niet meer te hoeven voelen. En dat ze goed is zoals ze is.

Op suggestie van Lucille, tijdens de hypnose, schreef ik al mijn negatieve ervaringen, gedachten en gevoelens op kaartjes. Die hing ik op aan een tros ballonnen en liet die los. Weg ermee!! En dat is wat er ook daadwerkelijk gebeurde. Ik liet het los. Want het bracht me niks. Sindsdien ga ik een stuk lichter door het leven.

Dankjewel lieve Lucille voor het inzicht.
Voor je tijd en je hulp. Je bent een topper en een aanrader!!!

 

Lieve groet,

Laura