Hey Lucille,
Hoe gaat het met jou (in deze abnormale tijd)? Zoals beloofd zou ik je gaan mailen dat ik vooruit ga qua gezondheid. Ik heb 2 bijzondere sessies bij je gedaan i.v.m. een conversiestoornis, weet je nog? Het wonder is zich inderdaad aan het voltrekken ?
Het zijn geen mega stappen, daarom duurde het even voordat ik je voor het eerst kon mailen.
Maar nu is het duidelijk merkbaarik kan weer koffie drinken (gezellig ?), er zijn supplementen zoals B vitamines en selenium die ik weer verdraag, ik klem mijn kaken niet meer op elkaar ‘s nachts, dus ik “verbijt” de pijn niet meer, want die is er niet meer. O, ja en ik kan mijn tanden weer poetsen met een lekkere frisse tandpasta, ook heel erg fijn ?
Nog 3 maanden te gaan tot de 7 jaar, dan is mijn “quarantaine” voorbij

Ik hou je op de hoogte.
Lieve groetjes,
Sylvia