•Onzekerheden en hypnose•

Als ondernemer werk je ‘vandaag’ maar iedere actie die je zet (onderneemt) is gericht naar de horizon. Ondernemer zijn, is onzekerheden kunnen en durven omarmen. Want ‘blijven fans fan?’ ‘Blijven (nieuwe) klanten komen?’

Ondernemen is zorgen voor de toekomst om de de spreekwoordelijke schoorsteen te kunnen laten branden.

Voor de zomervakantie sloot ik voor de 2e keer in mijn leven een vast dienstverband (mijn juffencarrière) af.

Omdat ‘onzeker kunnen zijn’ regelmatig in mijn leven voorkomt, heb ik voor deze stap hulp ingeroepen van @lucillehypnose . Ik wist dat mijn onzekerheden ongegrond waren. Ik wist dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken.. Maar dit stond wel op mijn printplaat geprogrammeerd.

De zomerperiode heet niet voor niets ‘komkommertijd’: er wordt relatief weinig online geshopt. Geld gaat naar genieten; vakantie, eten en uitjes.

Enerzijds wilde ik 6 weken niets; 6 weken vakantie. Dus ook 6 weken geen order verwerken. Maar.. kon ik deze behoefte in vertrouwen loslaten?

Lucille heeft in 1,5 uur mijn printplaat her-geprogrammeerd. Ik kan het niet anders verwoorden dan dat zij via mijn hoofdhuid, schedel, hersenen naar iets binnenin mijn hoofd is gegaan en dit heeft gereset. Een soort mandarijntje afpellen naar de plek waar de pitjes zitten. Mooie metafoor want putjes zijn ook hard(nekkig).

In vertrouwen heb ik begin juli alles kunnen loslaten. Vol vertrouwen ben ik deze week weer gestart. En hoe! Het is alsof wordt aangevoeld welke behoefte ik had en dat ik er nu weer klaar voor ben. Ik mag weer net zo vol aan de bak als voor de zomer!

Lieve Lucille; jij bent goud! Om dit te kunnen schrijven, moest ik natuurlijk even een praktijktoets doen he..;) Lieve (nieuwe) fans en klanten.. jullie zijn ook goud! Dankjewel!

Vragen over de hypnose? Stuur me een dm!

Irma

Irmadammekes.nl