Een tijd geleden heb ik een hypnose ondergaan bij Lucille, omdat het maar niet lukte om mijn masterthesis af te ronden.. Ergens zat een blokkade waar ik erg lang tegenaan liep. In eerste instantie stond ik er wat sceptisch tegenover; motto ‘eerst zien, dan geloven’.
Tijdens de behandeling blijf je gewoon alles volgen (het is niet ‘eng’ of zo). Meteen na de behandeling had het voor mij effect; ik werd rustiger en kreeg mijn focus direct terug. Even daarna heb ik mijn master af kunnen ronden; een wonderbaarlijk fenomeen!!
Lucille is een erg lieve, rustige, empathische vrouw die je in je waarde laat en waarbij je, je echt gehoord voelt. Echt een aanrader dus! Ook al sta je er sceptisch in, je krijgt van tevoren een klein testje om je te laten zien wat hypnose is en dat vond ik zo bijzonder dat ik daarna echt niet meer heb getwijfeld aan het effect. Het is niet iets zweverigs, het is iets wat ECHT effect heeft… dat is voor mij nu wel bewezen.
Annet