snel en eenvoudig van je angst af!
Hypnose helpt je om weer vrij te zijn

angst fobie paniek

JOUW WERELDJE WORDT STEEDS KLEINER OMDAT JE BEPAALDE DINGEN GEWOON NIET MEER DURFT. JE VERMIJDT SITUATIES WAAR JE EERDER PANIEK HEBT GEVOELT.JE HEBT VAN ALLES AL GEPROBEERD, MAAR NIKS HELPT JE VAN DIE VERLAMMENDE ANGST AF?

BEN JE ER KLAAR MEE DAT ANGST JOUW LEVEN BEHEERST?

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

 Je voelt je niet meer veilig. De angst, paniek of fobie beheerst je leven.
•  Je krijgt angst voor de angst.  En je weet niet hoe je hier nog uit moet komen..
•  Dingen die je altijd deed, durf je opeens niet meer. Je snapt er niks van.
•  De angst beperkt je in je normale doen en laten.
•  Je voelt je onbegrepen. Je wereldje wordt steeds kleiner of sterker nog, je komt in een sociaal isolement.

 WIL JIJ DE CONTROLE WEER TERUG OVER JE LEVEN?
• Zodat jij weer gewoon kunt functioneren. De dingen weer kunt doen, die je altijd deed.
• Zodat jij angstvrij bent. Geen paniek meer ervaart.
• Zodat jij je weer vrij voelt. En je weer lekker in je vel zit.
• Zodat je weer rust in je hoofd hebt.

IK HELP JOU OM VAN JE ANGST AF TE KOMEN, ZODAT JE WEER NORMAAL JE LEVEN KUNT LEIDEN.

We zijn geboren met maar twee angsten: De angst voor harde geluiden en de angst voor vallen. De rest van de angsten zijn aangeleerd.
Eenmaal opgeslagen in ons onderbewustzijn zal de angst niet meer weggaan.

‘Ik heb geen paniekaanvallen meer. Ik had niet gedacht dat hypnose zoveel met een mens kan doen!

WEG MET ANGST, PANIEK OF FOBIE MET BEHULP VAN HYPNOSE.

FOBIE
Je moeder was bijvoorbeeld bang voor spinnen. Als kind heb je een keer gezien dat je moeder begon te gillen en weg rende toen ze een spin zag. Jij hebt toen als kind geleerd – en opgeslagen in je onderbewustzijn, dat spinnen eng zijn. Vanaf dat moment ben jij ook doodsbang voor spinnen geworden.

ANGST
Of je bent een keer geschrokken toen je vanaf grote hoogte naar beneden keek. Deze schrikreactie, die adrenaline heeft veroorzaakt, heeft jou vanaf dat moment gezegd: ‘Pas op! Hoogtes zijn eng!’ Vanaf dat moment zal jouw onderbewustzijn jou willen beschermen en jou weerhouden om nogmaals hoogtes op te zoeken.

PANIEKAANVAL
Bij een paniekaanval word je onverwacht heel erg bang of krijg je het gevoel dat je flauw valt, een hartaanval krijgt of compleet de controle verliest. Je wilt zo snel mogelijk weg uit deze situatie. Je wilt vluchten. Vaak gaat hier een periode van stress aan vooraf. Je gaat maar door en door. Je luistert niet naar je lichaam. Tot het lichaam zegt ‘ Ik heb je nu al genoeg signalen gegeven. Je luistert niet!’ En BAM dan volgt er een paniekaanval.

Dit kan overal gebeuren, op straat, in de supermarkt, in de auto op de snelweg of gewoon thuis. De situatie of de plek zal nu de trigger zijn voor paniek. Dus bijvoorbeeld als je de paniekaanval voor het eerst in de supermarkt hebt gekregen, dan ben je nu als de dood om naar de supermarkt te gaan. Bang dat je daar weer opnieuw een paniekaanval krijgt.
Dan krijg je de angst voor de angst. Helaas werkt het zo, dat als je bang bent om weer een paniekaanval te krijgen, dat het juist ook gebeurt. Je hebt het gevoel of je compleet de controle kwijt bent. De angst voor de angst wordt alleen maar groter en kan er ook voor zorgen dat je voor steeds meer situaties bang wordt. De angst gaat dan je hele leven beheersen en kan zelfs zo erg zijn dat je de deur niet meer uit durft.

‘Ik heb me nooit gerealiseerd wat een trauma met je kan doen. Ik ben zo blij dat ik de hypnose heb ondergaan’.

HYPNOSE SESSIE

Tijdens ons intakegesprek bespreken we jouw doelen die jij graag wilt bereiken.  We  gaan kijken  hoe jouw leven er anders uit gaat zien, als je verlost bent van je angst of fobie. Hoe het is als je geen last meer hebt van je paniekaanvallen. Je onzekerheid die de angst met zich meebrengt. Hoe jouw gevoel van eigenwaarde en energie zal toenemen als je niet meer bang bent maar weer vrijuit kunt leven.
Daarna stellen we samen een behandelplan op.

Pakket Controle terug
Zilver 
Dit programma is een traject van 3 maanden.
Naast dat ingegaan wordt op het controle terug krijgen over jouw emoties en stress reductie, zal er ook ingegaan worden op de persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige stress en disbalans, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
In deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
In deze 12 weken waarin we elke 4 weken samen een  live sessie hebben,  ga je ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van: door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatiekaarten en desgewenst, extra tips en handvatten om je op jouw transformatie te focussen. 

Pakket Controle terug
Pakket Goud 
In het traject Goud gaan we voor een nog intensievere aanpak in 3 maanden.
Naast dat ingegaan wordt op het controle terug krijgen over jouw emoties en stress reductie, zal er ook ingegaan worden op de persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige stress en disbalans, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
Deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
In deze 12 weken waarin we elke 4 weken samen een live sessie hebben ga je ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van :
door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatiekaarten en desgewenst, extra tips en handvatten om je op jouw transformatie te focussen. 
In dit traject van 3 maanden hebben we niet alleen elke 4 weken samen een live sessie, maar zal er  indien gewenst, ook wekelijks contact zijn. Zodat je iedere week begeleiding krijgt en we kunnen monitoren wat er goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kun jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals het unieke ZELF-HYPNOSE programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek dat je voor elk probleem, negatieve gewoonte of overtuiging waar je last van hebt, kunt gaan gebruiken.

Pakket Controle terug
Pakket Platina
Dit pakket is UNIEK! En heb ik speciaal ontwikkeld voor mensen die echt super gemotiveerd zijn om nu het roer echt om te gooien.  Dit is een intensief diepgaand traject  van 4 maanden.
In dit traject van 16 weken hebben we niet alleen elke 4 weken samen een live sessie, maar zal er indien gewenst, ook wekelijks contact zijn. Zodat je iedere week begeleiding krijgt en we kunnen monitoren wat er goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kun jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.

In deze 16 weken waarin we elke 4 weken een live sessie hebben ga je ook iedere week aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van
: door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatie-kaarten en desgewenst, extra tips en handvatten om je op jouw transformatie te focussen.  

Er is extra ruimte en tijd om je inzichten te evalueren en jouw doelen te manifesteren.
Wat er nodig is, is voor iedereen anders en zal ingevuld worden geheel naar jouw wens. 
We gaan samen kijken of er behoefte is om je innerlijke kind verwondingen, die vaak ten grondslag liggen aan diep gewortelde negatieve patronen en overtuigingen, geheeld mogen gaan worden. Desgewenst kunnen we gaan onderzoeken of jij een H.S.P High Senstitive Person bent (waarschijnlijk weet je dat al) en hoe je omgaat met je hooggevoeligheid. Als je daar last van hebt kan ik je helpen om met deze gave om te gaan, in plaats van dat je er dagelijks hinder van ondervindt in je leven.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals het unieke ZELF-HYPNOSE programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek dat je voor elk probleem, negatieve gewoonte of overtuiging waar je last van hebt, kunt gaan gebruiken. 

 

 

 

ZODAT JIJ ZO SNEL MOGELIJK WEER HET PLEZIER IN HET LEVEN TERUG GAAT VINDEN!

Hi! Ik ben Lucille!

Ik ben internationaal register hypnotherapeut, coach en ondernemer. De afgelopen jaren heb ik al meer dan duizend mensen geholpen met het boeken van moeiteloos blijvende resultaten, door middel van hypnose. Ook jou help ik graag. Zo kun jij weer alle vrijheid ervaren en stralend van het leven genieten!

RESET VAN ANGST NAAR VRIJHEID


Door middel van een speciale hypnose techniek reset ik jouw onderbewustzijn, zodat je niet niet meer bang bent en weer normaal kunt functioneren.
Dat jij weer vrij bent en het leven gaat leiden zonder beperkingen.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

Dan heb je het mis!

Hypnotherapie helpt echt!

Kijk maar eens de video waarin tandarts Ruud Sewpersad die meer dan 30 jaar ervaring heeft, van Dental Styling gevestigd in de MondzorgVilla te Nijmegen, vertelt over zijn ervaringen met zijn eigen extreem angstige patiënten die behandeld zijn door Lucille. 

‘Ik maak me niet druk meer over mijn bloosangst, of hoe iemand mij ziet’!

Welke angsten En fobieën zijn er?

Welke angsten en fobieen zijn er:

Hoogtevrees
Claustrofobie
Rijangst
Tunnelvrees
Vliegangst

Medische angst
Angst voor tandarts
Angst voor injectienaalden
Angst voor prikken
Angst voor de tandartsboor
Angst voor bloed
Angst voor vallen
Angst voor dokter
Angst voor ziekenhuis
Angst om flauw te vallen
Angst om te stikken
Angst om te eten
Angst om misselijk te worden

Angst voor ballonnen
Angst voor het donker
Angst om alleen te zijn
Angst voor clowns
Angst voor open water
Angst voor liften
Angst voor roltrappen
Angst voor trein
Angst voor bus
Angst voor tram
Angst voor autorijden
Angst als bijrijder
Angst bij paardrijden
Angst op wintersport

Sociale angst
Bloosangst
Zweetangst
Presentatieangst
Slikangst
Stotterangst
Trilangst

Pleinvrees
Straatvrees
Supermarktvrees
Smetvrees
Emotofobie

FOBIE VOOR DIEREN
Apenfobie
Haaienfobie
Hondenfobie
Insectenfobie
Kattenfobie
Kikkerfobie
Muizenfobie
Rattenfobie
Reptielenfobie
Slangenfobie
Spinnenfobie
Vlinderfobie
Vlooienfobie
Vogelfobie
Wespenfobie

WIL JIJ OOK WEER LEKKER JE LEVEN LEIDEN ZONDER ANGST?

GEEN ANGST OM TE KOKHALZEN OF OVERGEVEN

Sjuul lustte al jaren geen groenten en fruit meer. Ze durfde het gewoon niet meer te eten omdat ze bang was dat ze moest kokhalzen of overgeven. Het beperkte haar leven. Totdat ze één hypnose sessie bij mij probeerde. Kijk in onderstaand filmpje wat er gebeurde na de sessie!
Ze kon het zelf niet geloven, dat haar eetstoornis opgelost is en dat ze alles weer durft en kan eten.

IK HEB GEEN LAST MEER VAN VLIEGANGST.
EN GA ZEKER WEER VLIEGEN.

Hallo Lucille,
Het gaat heel goed met me. De vakantie zit er helaas al weer meer dan een week erop. De vluchten waren op ma. 27.02.17 en 06.03.17 van Weeze naar Alicante v.v.
Het is super goed gegaan. De heenvlucht was perfect, prachtig en de terugvlucht in principe ook, een beetje een keertje “tussen m’n oren” maar dat hoeft geen naam te hebben. Ik was super blij en trots op mezelf dat ik het gedaan heb en ga zeker weer vliegen. Ik weet wel, dat ik overdag moet gaan vliegen. Ik heb genoten van het uitzicht, het mooie weer. Op de terugvlucht heb ik voor de eerste keer ook best wel heftige turbulentie gehad, wel eng, maar ben niet in paniek geraakt of zo. Ik kon het handelen.
Super bedankt en misschien kom ik nog een keer voor een andere “behandeling”.
Met hartelijke groet,
Conny

Het voelt alsof ik verlost ben van een stuk angst wat mijn leven behoorlijk heeft beïnvloed.

Ik had nog nooit eerder een sessie van hypnotherapie ondergaan. Daardoor kon ik er zonder verwachting instappen en heb ik het gewoon op me af laten komen. Natuurlijk voelde ik wel wat spanning omdat ik niet precies wist wat me te wachten stond, maar al direct bij de ontmoeting met Lucille wist ik dat het goed zou komen.
Het was een prettige ontmoeting, Lucille straalt rust uit en luisterde goed naar mijn verhaal.
Mijn verhaal is, dat ik in 2014 te kampen heb gehad met lymfeklierkanker en dat de behandeling daarvoor mij niet alleen heeft genezen maar mij ook veel angsten heeft gegeven. Verschillende soorten angsten, en dat werden er steeds meer.
Jarenlang heb ik alles op alles gezet om die gevolgen aan te pakken, zowel fysiek als mentaal. Maar ik raakte uitgeput. Mijn onderbewustzijn kon ik niet meer bereiken en mijn eigen kracht was helemaal op. Daarom hoopte ik enorm dat Lucille mij kon helpen. 

Na de eerste sessie merkte ik dat er iets met mij gebeurde maar ik kon het nog niet direct plaatsten.
De eerste dagen daarna voelde ik een enorme rust over me heen komen, een gevoel wat ik al jaren niet meer kende en al jaren niet meer zo intens had gevoeld. Het voelt alsof ik verlost ben van een stuk angst wat mijn leven behoorlijk heeft beïnvloed. Daar ben ik super trots op en daar ben ik Lucille enorm dankbaar voor!
Kortgeleden is de tweede sessie geweest waarbij het doel is dat ik het vertrouwen in mijn eigen lichaam weer terug zal vinden. Op deze manier bouw ik langzaam aan een leven, waarbij angst niet meer de emotie is waarmee ik wakker wordt of waarmee ik in slaap val. Dat is niet vol te houden en past ook niet bij wie ik ben. Ik wil weer van het leven genieten zonder angst! En daar heb ik na de eerste ervaringen weer alle vertrouwen in. Ik heb de eerste stappen gezet en ben klaar voor het vervolg.
Dankjewel Lucille, ik kijk nu alweer uit naar de volgende afspraak.

Liefs, Hanneke Westland 

GEEN  LAST MEER VAN PANIEKAANVALLEN.
IK DOE EINDELIJK DE DINGEN WEER DIE IK WIL DOEN.

Hallo Lucille,
Het gaat goed met me, ga eind van deze maand op vakantie naar Singapore en dit vrijwel zonder angst. Ik ga deze week ook beginnen met rijlessen, dus ik kan wel zeggen dat ik in ieder geval weer de dingen doe die ik wil doen. Heb ook nauwelijks het idee dat er iets fout kan gaan. De ”schrik” reactie van gedachten die de aanzet kunnen geven tot een paniekaanval heb ik niet meer. Dus ben zeer tevreden, nogmaals hartstikke bedankt!

gr Joris 

INSECTEN FOBIE DE BAAS. IK DURF IN DE ZOMER WEER NAAR BUITEN!

Al mijn hele leven had ik een grote angst voor een bepaald soort insect. Het zorgde ervoor dat ik voornamelijk in de zomermaanden beperkt was in wat ik buiten kon doen. Dat belemmerde mijn leven (en dat van mijn gezin) behoorlijk.
Na één prettige hypnose sessie bij Lucille,  kan ik naar de insecten kijken waar ik altijd bang voor was. Het is echt een wonder!
Lucille, ik ben blij dat je me van mijn angst afgeholpen hebt!

Vriendelijke groet,
Marjan