Recensie per toepassing

Algemene ervaringen

Angst – Fobie – Paniekaanvallen

Slecht slapen

Blokkades

Afvallen

Burn-Out – Stress – Depressie

Hypnose bij kinderen

Nagelbijten

Virtuele maagband

Zelfvertrouwen

Eetstoornis

Negatieve overtuigingen

Stoppen met roken

Verslaving

Negatieve gewoonten

Heimwee

Heftige impact na Corona

Heftige impact na Corona

Samen hebben we mijn persoonlijk doelen vastgesteld tijdens de intake. Tijdens het traject hadden we wekelijks contact via de app of telefonisch én hadden we maandelijks 1 op 1 (maatwerk)sessies. Na deze sessies kon ik zelf aan de slag met concrete tools. Lucille...

Lees meer
Liefdesverdriet overwonnen

Liefdesverdriet overwonnen

Ineens was mijn jarenlange relatie waarvan iedereen (ook ikzelf) dacht dat het een ontzettende goede match was voorbij. Hij liet me keihard vallen, telefonisch notabene, zonder enige uitleg. Ik wist niet wat me overkwam. Ik, zelfstandige stabiele vrouw, was plots...

Lees meer
Zo raak!

Zo raak!

Ik ben bij Lucille geweest in Nijmegen. Het is als thuiskomen bij Lucille. Zo raak in ieder opzicht, ze weet precies waar ze naar toe moet nog voordat de hypnose begint. Haar benadering is heel prettig en rustig, nuchter en erg to the point. Ik voel me iedere keer...

Lees meer
Tevreden

Tevreden

Ik ben erg tevreden over het traject bij Lucille Ik voelde me de eerste keer al beter. Ze is erg betrokken en je mag tussen de sessies door ook contact opnemen. Saskia

Lees meer
Erg betrokken

Erg betrokken

Het is een fijne methode waarbij je zelf niets hoeft te doen, maar waarbij je langzaam merkt dat er toch iets verandert. Lucille is een warm persoon en ik vind haar erg betrokken. Ze probeert met je eigen woorden het probleem te analyseren en dat is erg prettig....

Lees meer
Beter voelen

Beter voelen

Ik ben inmiddels twee keer bij Lucille van Woerkom in de praktijk in Nijmegen geweest. Wat een hartelijk ontvangst en meteen een goed gevoel. Lucille legt de vinger letterlijk op de juiste plek en samen maak je een plan van aanpak. Haar uitleg van haar werkwijze is...

Lees meer
Oorsuizen

Oorsuizen

Op 22 juni 2016 heb ik een hypnose therapie ondergaan bij Lucille vanWoerkom.Ik kwam daar voor oorsuizen aan mijn rechteroor.Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen en voelde me er zeer opmijn gemak.Na de sessie wat veel bij mij losmaakte kwam ik er met een...

Lees meer