Als iemand mij in april van 2020 had gezegd dat ik me zou laten hypnotiseren dan had ik die voor gek verklaard. Ik … altijd op zoek naar controle…, nee niets voor mij! De gedachte dat ik iemand controle over mij zou geven maakte me onrustig en onzeker. Maar ja, ik had wel last van een flink overgewicht. Ik had er last van , wilde er van af, maar zat zeker ook nog in de fase dat ik er vooral zelf niet teveel voor hoefde te laten en te doen.
Hoe fijn was het dan ook dat ik in een tv programma hoorde over een virtuele maagband. Dat is makkelijk… geen operatie, want dat zou ik sowieso nooit laten doen, en als het dan op deze manier kan dan is dat wel hel makkelijk. Dus ik een afspraak gemaakt in de gedachte dat dit wel even voor mij werd gefixt. En toen kwam ik bij Lucille, die stelde me vragen waar ik nog helemaal niet over na had gedacht. Ik vond ze lastig en probeerde ze te ontwijken. Geloof me , dat lukt niet bij Lucille.
Ze houdt je een spiegel voor en laat je zelf de keuzes maken. We hebben een paar stevige gesprekken gehad waarbij de deskundigheid en professionaliteit van Lucille naar boven kwamen. Zij was in staat om aan te geven wat zij voor mij zou kunnen betekenen, echter wel heel duidelijk samen.
Als ik dacht dat het met die virtuele maagband alleen wel zou lukken en ik niet zou gaan luisteren naar mijn lichaam als ik aan het eten ben, en mijn eetpatroon niet zou veranderen dan zou het niets worden. Confronterend ? Ja. Maar altijd met respect voor elkaar.
Kortom Lucille begon mijn vertrouwen te winnen en de virtuele maagband werd geplaatst. Tegelijkertijd begeleidde Lucille mij in mijn eigen proces, qua eten, doelen en motivatie. Hoe gaaf was het dan ook dat Lucille een speciale hypnose sessie voor mij heeft gemaakt. Ik liep vast en door de deskundigheid en ervaring van Lucille was zij in staat om daar een oplossing speciaal voor mij voor te maken.
Die persoonlijke aandacht en moeite deden heel veel met me. Inmiddels ben ik zo’n 24 kilo kwijt en bijna op een gezond gewicht. Ik ben anders gaan leven door de virtuele maagband, ben veel gaan wandelen en ben inmiddels 4 keer in de week in de sportschool te vinden. Dit had ik echt nooit van mezelf gedacht, maar voel me er super goed bij. Ik ben fit, zit lekker in mijn vel en krijg complimenten vanuit mijn omgeving. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.. was het makkelijk, nee , in het begin niet, maar Lucille heeft me er doorheen gesleept en het resultaat is geweldig.
Dus Lucille, oprechte dank voor jou van mij.

Lieve groet Monique