In Mei 2019 de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt bij Lucille met de vraag mij te helpen met het stoppen met roken.

Ik had zelf al meerdere pogingen gedaan en als het dan weer een paar weken tot maanden lukte dan viel ik meestal weer terug en was de behoefte om te roken sterker dan de wilskracht om het niet te doen. Ik was een beetje radeloos na de zoveelste (mislukte) poging en dacht, ik ga het gewoon proberen en ik zie wel hoe het afloopt. Ik kan jullie vertellen, het is goed afgelopen want tot op de dag van vandaag rook ik nog steeds niet wat nu inmiddels bijna 2 jaar is.

Dankzij de hulp van Lucille is het mij nu dus echt gelukt en daarmee ben ik echt superblij en trots. Voor een ieder die wil stoppen met roken is Lucille echt een aanrader. Een zeer aardig persoon waar ik mezelf vanaf minuut een op mijn gemak heb gevoeld en die mij op een hele prettige manier van mijn verslaving heeft afgeholpen.

Beste Lucille, nogmaals hartelijk dank voor je hulp in deze.