bereik jouw ideale gewicht!

Met hypnose bereik je snel, moeiteloos, blijvende resultaten

AFVALLEN

BEN JE HET LIJNEN HÉLEMAAL ZAT? HEB JE IEDER DIEET AL GEPROBEERD?
VAL JE ONDANKS ALLE POGINGEN, NIET AF. VOEL JE JE ONZEKER OF ZELFS DIK? HEB JE JE ER AL BIJ NEERGELEGD DAT JE NOOIT SLANK ZULT ZIJN?
DAT JE MAAR MOET LEREN LEVEN MET JOUW OVERGEWICHT? ONZIN!

BEREIK NU EENVOUDIG WÉL JE IDEALE GEWICHT!

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

 

  • Je zit niet lekker in je vel en je schaamt jezelf voor je overgewicht.
  • Je bent een emotie eter.
  • Je hebt geen rem. Als je eenmaal aan het eten bent, kun je niet stoppen. Die zak moét leeg.
  • Het is je al vaker gelukt om te lijnen, maar na een tijdje zitten de kilo’ s er toch echt weer aan. Het bekende jo-jo-effect..
  • Je voelt jezelf vaak minder dan je slanke vriendinnen/ vrienden of collega’s. Dat maakt je gefrustreerd en onzeker.

WIL JIJ NU, LETTERLIJK LEKKER IN JE VEL ZITTEN?!

  • Wil jij niet meer opzien tegen de zomer? Lekker in je zomerjurkje of korte broek lopen. En met je bikini aan op het strand genieten.
  • Wil je weer makkelijk kunnen bewegen? Geen hinder meer ondervinden van jouw overgewicht dat je nu echt in de weg zit. Gewoon naar het zwembad of speeltuin gaan en ongehinderd spelen met je (klein)kinderen.
  • Wil je niet constant met eten bezig zijn en rust in je hoofd hebben?
  • Lijkt het je heerlijk om gewoon naar iedere winkel te kunnen en kleding te passen?
  • En.. wil je je bovenal zelfverzekerd en mooi voelen. Weer trots op jezelf zijn, ook als je jezelf op vakantiefoto’s terug ziet.

IK HELP JE OM JE IDEALE GEWICHT, SUCCESVOL TE BEREIKEN. EENVOUDIG, SNEL EN BLIJVEND SLANK

HOE DAN?  Zie ik je denken.
Met behulp van hypnose, reset ik jouw onderbewustzijn. Zodat jij nu op een makkelijke manier gaat afvallen.

WAAROM IS HET DAN ZO MOEILIJK OM AF TE VALLEN EN JE EETPATROON TE VERANDEREN?

Je kunt wel wéten dat snoepen, snaaien en teveel eten, slecht voor je is, maar toch blijf je het doen. Hoe komt dit?
Elke ervaring die we in ons leven hebben slaan we op in ons onderbewustzijn.
Als we de ervaring hebben dat snoepen of snaaien, of teveel eten een fijn en voldaan gevoel geeft, dan slaan we dit op.
Aangezien we altijd teruggrijpen naar ervaringen die ons een fijn gevoel geven, blijven we dus snoepen of snaaien. Het levert jou namelijk iets op, een fijn gevoel!

Jouw onderbewustzijn zal jou altijd proberen te helpen en dingen te doen die goed voor je zijn. Het zal je vanaf nu, blijven aansporen om te eten. En zo dus de verkeerde keuzes laten maken. Het is nu eenmaal ‘goed’ voor je, omdat het snoepen en snaaien je zoveel positieve gevoelens oplevert. 

MET HYPNOTHERAPIE KAN HET EMOTIE-ETEN – , WAT TEN GRONDSLAG LIGT AAN BEPAALDE PATRONEN EN OVERTUIGINGEN DIE OPGESLAGEN LIGGEN IN HET ONDERBEWUSTZIJN NU WÉL – AANGEPAKT WORDEN.

We gaan samen kijken waar het probleem zit en lossen het op.

‘HUH?, MAAR IK WÉÉT TOCH DAT IK ER DOODONGELUKKIG VAN WORD, DAN BLIJF IK HET TOCH DOEN?’

Als jouw onderbewustzijn heeft geregistreerd dat eten jou iets oplevert, dan blijf je dit programma onbewust herhalen. Net als een oude grammofoonplaat die blijft hangen in dezelfde groef..

Door middel van hypnose kan ik dit veranderen. Ik kan  jou helpen om die KNOP NU, OM TE ZETTEN! Ik zorg voor de grondige reset van jouw onderbewustzijn. Deze accepteert én voelt nu dat jij het verdient om slank te zijn.Hierdoor wordt het makkelijker om gezonde keuzes te maken. Niet omdat het moet. Maar omdat jij het wilt!

HET HEEFT MIJN LEVEN VERANDERD!
Voor het eerst in mijn leven heb ik mijn eten onder controle.

HOE GAAT ZO’N SESSIE

Voordat we met de hypnotherapie sessie beginnen, bepalen we samen wat voor jou de belangrijkste motivatie is om NU WÉRKELIJK AF TE VALLEN.
Ik neem ruim de tijd voor jou, niet alleen om uit te leggen wat hypnose is en wat je kunt verwachten. Daarnaast vind ik het heel belangrijk en essentieel om naar jouw persoonlijke verhaal te luisteren. Samen onderzoeken we vervolgens, welke onderliggende overtuigingen, patronen, gewoontes en gedachten jou saboteren. Zo kunnen we jouw probleem daadwerkelijk bij de wortel aanpakken.

Dus geen quick-fix, van even een dieetje en dan is het klaar.

NEE! Wij gaan samen kijken naar waar jouw probleem werkelijk ligt.
Door dat aan te pakken IS, AFVALLEN OPEENS EENVOUDIG.

Ik help je graag om door middel van hypnotherapie jouw IDEALE GEWICHT TE BEREIKEN EN TE BEHOUDEN.

We gaan samen die RESET-KNOP in jouw onderbewustzijn omzetten.

Daarna maken we samen een behandelplan en maken we een inschatting hoeveel sessies jij nodig hebt om JOUW DOELGEWICHT TE BEREIKEN. 

 

Stoppen met Emotie-eten, Snoepen en Snaaien Pakket
Zilver – € 1.117,-
Dit programma is een traject van 3 maanden.
Naast dat er ingegaan wordt op het emotie eten, jezelf niet kunnen beheersen,  en je suiker, snaai, of snackverslaving zelf, zal er ook ingegaan worden op je persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige gewicht, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
In deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
Tevens gaan we in deze 12 weken waarin we elke 4 weken samen een  live sessie hebben,  ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van: door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatiekaarten en desgewenst, voedings – en bewegingsadviezen om je op jouw transformatie te focussen. 

 Stoppen met Emotie-eten, Snoepen en Snaaien Pakket
Pakket Goud – € 1.627,-
In het traject Goud gaan we voor een nog intensievere aanpak in 3 maanden.
Naast dat ingegaan wordt op het emotie eten, jezelf niet kunnen beheersen,  en je suiker, snaai, of snackverslaving zelf, zal er ook ingegaan worden op je persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige gewicht, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
In deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
In deze 12 weken waarin we elke 4 weken samen een live sessie hebben,  ga je ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van: door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatie-kaarten en desgewenst voedings – en bewegingsadviezen om je op jouw transformatie te focussen. 
In dit traject van 3 maanden krijg je niet alleen elke 4 weken een live sessie, maar zal er indien gewenst, ook wekelijks contact zijn. Zodat we iedere week kunnen monitoren wat er goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kun jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals het unieke ZELF-HYPNOSE programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek dat je voor elk probleem, negatieve gewoonte of overtuiging waar je last van hebt, kunt gaan gebruiken.

 Stoppen met Emotie-eten, Snoepen en Snaaien Pakket
VIP Pakket Platina – € 1.857,-
Dit pakket is UNIEK! En heb ik speciaal ontwikkeld voor mensen die echt super gemotiveerd zijn om nu het roer echt om te gooien. Dit is een intensief diepgaand traject van 4 maanden.
In dit traject van 16 weken hebben we niet alleen elke 4 weken samen een live sessie, maar zal er indien gewenst, ook wekelijks contact zijn. Zodat we iedere week kunnen monitoren wat er goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kun jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.
In deze 16 weken waarin we elke 4 weken samen een live sessie hebben ga je ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van : door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatie-kaarten en desgewenst voedings – en bewegingsadviezen om je op jouw transformatie te focussen. 

 

Hi! Ik ben Lucille!

Ik ben internationaal register hypnotherapeut, coach en ondernemer. De afgelopen jaren heb ik al meer dan duizend mensen geholpen met het boeken van moeiteloos blijvende resultaten, door middel van hypnose. Ook jou help ik graag. Zo kun jij weer alle vrijheid ervaren en stralend van het leven genieten!

 HOEVEEL GELD HEEFT HET JE AL GEKOST?

Hoeveel geld heb jij al uitgegeven aan diëten en andere manieren om af te vallen?
Heb je jouw huis vol boeken, programma’s, keukenapparaten – en sporttoestellen staan?
Waarschijnlijk ben je inmiddels honderden, misschien zelfs, duizenden euro’s verder zonder blijvend resultaat.

OVERGEWICHT IS EEN GEVOLG – NIET DE OORZAAK

 

MIJN METHODE IS UNIEK
DAAROM ZIJN DE RESULTATEN ZO GEWELDIG

De methode die ik door de jaren heen heb ontwikkeld is uniek. Daarom lukt het nu wél om snel en makkelijk af te vallen.
Daarbij combineer ik vaak diverse methoden om voor jou tot een optimaal resultaat te komen.
Nadat ik heel goed naar jouw verhaal heb geluisterd, bepaal ik wat jij nodig hebt.
Geen enkele behandeling is hetzelfde.
Dus geen standaard protocol, maar een op maat gemaakt transformatie programma voor jou!

Hypnose werkt snel. Het gaat hier om een kortdurende therapie. Vaak zijn we met een kort traject van een paar maanden al een heel eind. Iedereen is anders, dus ik kan nooit van te voren precies zeggen wat jij nodig hebt. Er zijn  heel veel mensen die na 12 weken al genoeg hebben om de knop volledig om te zetten.  Alles valt of staat natuurlijk ook met jouw motivatie.

STOPPEN MET EMOTIE-ETEN, SNOEPEN EN SNAAIEN PAKKETTEN

Mijn ervaring is dat eten uit gewoonte vaak een oncontroleerbare gewoonte is, zeg maar gerust een verslaving is!
Stiekem eten als je partner of kinderen al naar bed zijn. De hele rol koekjes moet op. Of je kunt de Cola niet weerstaan. Je hebt een enorme zoetbehoefte die bevredigd moet worden. Of s’avonds op de bank begint het echt te knagen. Je moet dan nog iets hebben. Het is je gewoonte geworden dat er nu eenmaal iets lekkers bijhoort als je voor de televisie zit. 
Of je hebt je voorgenomen om dagelijks te gaan wandelen en dan komt het er toch maar niet van..

Daarom heb ik  pakketten ontwikkeld, die jou kunnen helpen om je levensstijl nu echt voorgoed te veranderen. Geen dieet, maar echt een nieuwe gezonde levensstijl, die je niet hoeft vol te houden. 
Een levensstijl die zoveel beter bij je past. Waar je jezelf gezond, gelukkig, trots en energiek bij voelt. 

Als je hier vragen over hebt, dan mag je mij altijd ook even bellen, zodat we samen kunnen kijken welk pakket het beste aansluit op jouw wensen. 

Stoppen met Emotie-eten, Snoepen en Snaaien Pakket
Zilver 
Dit programma is een traject van 3 maanden.
Naast dat er ingegaan wordt op het emotie eten, jezelf niet kunnen beheersen,  en je suiker, snaai, of snackverslaving zelf, zal er ook ingegaan worden op je persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige gewicht, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
In deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
Tevens gaan we in deze 12 weken waarin we elke 4 weken samen een  live sessie hebben,  ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van: door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatiekaarten en desgewenst, voedings – en bewegingsadviezen om je op jouw transformatie te focussen. 

 Stoppen met Emotie-eten, Snoepen en Snaaien Pakket
Pakket Goud 
In het traject Goud gaan we voor een nog intensievere aanpak in 3 maanden.
Naast dat ingegaan wordt op het emotie eten, jezelf niet kunnen beheersen,  en je suiker, snaai, of snackverslaving zelf, zal er ook ingegaan worden op je persoonlijke omstandigheden. Door het aanpakken van de bron welke verantwoordelijk is voor het huidige gewicht, ontstaat een effectieve behandelvorm die in veruit de meeste gevallen betere resultaten zal opleveren.
In deze 12 weken gaan we intensief aan de slag, zodat jij inzicht krijgt in jouw huidige overtuigingen en gewoontes, zodat jij  je patronen kunt doorbreken. 
In deze 12 weken waarin we elke 4 weken samen een live sessie hebben,  ga je ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van: door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatie-kaarten en desgewenst voedings – en bewegingsadviezen om je op jouw transformatie te focussen. 
In dit traject van 3 maanden krijg je niet alleen elke 4 weken een live sessie, maar zal er indien gewenst, ook wekelijks contact zijn. Zodat we iedere week kunnen monitoren wat er goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kun jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals het unieke ZELF-HYPNOSE programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek dat je voor elk probleem, negatieve gewoonte of overtuiging waar je last van hebt, kunt gaan gebruiken.

 Stoppen met Emotie-eten, Snoepen en Snaaien Pakket
Pakket Platina
Dit pakket is UNIEK! En heb ik speciaal ontwikkeld voor mensen die echt super gemotiveerd zijn om nu het roer echt om te gooien. Dit is een intensief diepgaand traject van 4 maanden.
In dit traject van 16 weken hebben we niet alleen elke 4 weken samen een live sessie, maar zal er indien gewenst, ook wekelijks contact zijn. Zodat we iedere week kunnen monitoren wat er goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kun jij nog sneller jouw doel kunt bereiken.
In deze 16 weken waarin we elke 4 weken samen een live sessie hebben ga je ook dagelijks aan de slag met de reset van jouw onderbewustzijn met behulp van : door mij speciaal ontworpen hypnose programma’s, technieken, oefeningen, bewustwordings-opdrachten, affirmatie-kaarten en desgewenst voedings – en bewegingsadviezen om je op jouw transformatie te focussen. 

Er is extra ruimte en tijd om je inzichten te evalueren en jouw doelen te manifesteren.
Wat er nodig is, is voor iedereen anders en zal ingevuld worden geheel naar jouw wens. 
We gaan samen kijken of er behoefte is om je innerlijke kind verwondingen, die vaak ten grondslag liggen aan diep gewortelde negatieve patronen en overtuigingen, geheeld mogen gaan worden. Desgewenst kunnen we gaan onderzoeken of jij een H.S.P High Senstitive Person bent (waarschijnlijk weet je dat al) en hoe je omgaat met je hooggevoeligheid. Als je daar last van hebt kan ik je helpen om met deze gave om te gaan, in plaats van dat je er dagelijks hinder van ondervindt in je leven.
Je krijgt extra transformerende hypnose programma’s, zoals het unieke ZELF-HYPNOSE programma waarin ik je leer hoe jij jezelf makkelijk en snel zelf kunt hypnotiseren een hele waardevolle techniek dat je voor elk probleem, negatieve gewoonte of overtuiging waar je last van hebt, kunt gaan gebruiken. 

 

‘Vanaf de dag van behandeling heb ik geen zin meer in zoetigheden. Mijn zelfvertrouwen is terug! 
Na jaren van afvallen en weer aankomen is er iets wat mij wél helpt’.

Overgewicht hangt samen met tal van ziektes

Denk bijvoorbeeld aan suikerziekte, of te wel diabetes type 2, maar ook hart en vaatziekten, verschillende soorten kanker, atrose en atritius. Heb je meer overgewicht extreem dan spreken we van (morbide) obesitas en worden de risico’s groter.
Dit wil jij toch voor zijn?

 WIL JIJ je ook weer zelfverzekerd- vrij voelen – en slank zijn

IN 3 MAANDEN 25 KILO AFGEVALLEN
Ik ben actiever, drink bijna niet meer en kan het eten rustig laten staan. Ik  voel me nu een stuk fitter!

Voor ik op 31-08 2016 een volledige ommekeer maakte, dronk ik stevig en was ik geobsedeerd door eten. Ik kon geen eten zien liggen of het moest op. Moe als ik van mijn werk kwam, deed ik niet veel meer dan op de bank liggen.

Een kennis die hoorde dat ik naar een obesitas kliniek wilde gaan, vertelde me dat zij naar een hypnotiseur was geweest om van haar overgewicht af te komen.

Ik reageerde terughoudend, geloofde er niet in, maar na een bezoek aan de obesitas kliniek waar ik € 150,- per keer voor moest betalen, ben ik toch eens naar hypnose gaan kijken, wat het inhield, en heb een afspraak gemaakt bij Lucille van Woerkom.

Geloof het of niet, na een hypnose sessie is dat veranderd. Ik ben actiever drink bijna niet meer en kan het eten rustig laten staan en ben in drie maanden 25 kilo afgevallen en voel me stukken fitter.

Bekijk de video hierboven

20 KG AFGEVALLEN
IK KAN NU MIJN OUDE EETPATROON DOORBREKEN

In augustus 2017 heb ik in het blad Vriendin gestaan met mijn verhaal over succesvol afvallen met hypnose. Dit had ik bij Lucille gedaan in Nijmegen.

Het is nu januari 2018 en ik wil graag vertellen hoe het met me gaat. Ik ben nu 20 kilo kwijt. In de zomervakantie was ik toch wel iets gegroeid. Maar ik kreeg zoveel positieve reacties op mijn verhaal in de Vriendin dat ik dacht ik ga er weer tegen aan.
Dus ik heb de draad weer opgepakt en eigenlijk ging dat redelijk gemakkelijk. Ik kan nu beter mijn eetpatroon doorbreken.
Veel kwark en groente en fruit en weinig koolhydraten en vlees. En het afvallen ging lekker.

Nu ben ik bijna op mijn streefgewicht maar ik wil eigenlijk nog wel 5 a 10 kilo eraf.
De decembermaand blijft moeilijk met allerlei etentjes en andere afspraken waar allemaal eten bij hoort. Best raar dat bij alle gezellige dingen eten wordt gecombineerd. Dit had ik zelf ook altijd maar dat is wel veranderd, eten is minder belangrijk geworden. Ik kan bij het avondeten ook alleen van groente genieten. En een kopje cappuccino drinken ergens vind ik ook erg lekker en ik denk dan niet ik moet er een appelpunt bij. In de decembermaand ben ik iets aangekomen maar ik ben al gelijk weer begonnen op 3 januari. En ik ga er weer voor.
En natuurlijk mag ik best eens iets lekkers bij de koffie of een handje chips en uit eten kan ook echt wel hoor maar 3 gangen lukt mij echt niet meer en ik laat de frietjes staan. Ik zit heel snel vol en geniet er echt van.
Dus dankzij de hypnose gaat het een stuk makkelijker. Het is echt waar!!
Janneke

 

HET HEEFT MIJN LEVEN VERANDERD!
IK HEB VOOR HET EERST IN MIJN LEVEN MIJN ETEN ONDER CONTROLE

Poos geleden gestart met sessies bij Lucille en het heeft mijn leven veranderd!
Ik zit lekkerder in mijn vel, ben meer gaan begrijpen hoeveel je onderbewustzijn bepaalt en heb voor het eerst in mijn leven mijn eten onder controle!
Lucille denkt met je mee en zodra je bij haar binnenkomt voel je je direct op je gemak. Ik ben nu zonder moeite in 2 weken 3 kilo kwijt en dit is nog maar het begin!
Kim

 

EINDELIJK VAN MIJN DROP-CHOCOLADE – EN KOEKVERSLAVING AF
VANAF DE DAG VAN BEHANDELING GEEN ZIN MEER IN ZOETIGHEDEN

Ik ben zo blij dat ik een hypnose behandeling bij Lucille heb gedaan. Vanaf de dag van behandeling heb ik geen zin meer in zoetigheden.

Het lijkt alsof ik eindelijk van mijn drop, chocolade en koek verslaving af ben. Het gaat mij zo gemakkelijk af en ik voel me veel beter, niet meer zo moe en somber.
Na jaren van afvallen en weer aankomen is er iets wat mij helpt. Als ik wel een keer aan zoet denk, bedenk ik meteen dat dit een gewoonte is en geen behoefte.

Je weet niet hoe blij en gelukkig ik hiermee ben.

Met vriendelijke groet, Marian