Verbeter jouw mindset

Ervaar geluk en positiviteit

Positief en veerkrachtig in het leven staan willen we allemaal

Toch is dat vaak nog niet zo makkelijk.
We hebben allemaal een druk leven en onze dagelijkse beslommeringen. We zijn dan druk bezig om alle taken te vervullen. Staan niet stil wat er nu daadwerkelijk omgaat in ons hoofd. Ongemerkt leven wij ons leven vanuit bepaalde overtuigingen.

Er zijn gedachten in ons hoofd over hoe de wereld eruit ziet en hoe we zelf in de wereld staan. Ons zelfbeeld wordt gevormd door deze gedachten. Gedachten die zich vaak ongemerkt in ons hoofd herhalen. Als we iets vaak genoeg horen of denken, wordt dit de waarheid.

Dus als je jezelf vertelt dat je iets niet kunt, ga je dit ook echt geloven en wordt dit vanzelf de waarheid. Jouw waarheid.
Ons onderbewustzijn zal altijd zijn best doen om te voldoen aan jouw verwachtingen.

De manier waarop je denkt bepaalt hoe je je voelt en hoe je in het leven staat.

Met deze gratis set-affirmatiekaarten kun je de eerste stappen zetten
naar een
positief zelfbeeld en een gelukkiger leven

 

  Hi! Ik ben Lucille!

  Ik ben internationaal register hypnotherapeut, coach en ondernemer. De afgelopen jaren heb ik al meer dan duizend mensen geholpen met het boeken van moeiteloos blijvende resultaten, door middel van hypnose. Ook jou help ik graag. Zo kun jij weer alle vrijheid ervaren en stralend van het leven genieten!

  VERRIJK JE LEVEN DOOR POSITIEVE AFFIRMATIES

   

   1. Wat zijn affirmaties?

  Het woord ‘affirmatie’ komt van ‘affirmare’, het Latijnse woord voor ‘versterken’ of ‘bekrachtigen’ van een gedachten.
  Vaak beheersen ongemerkt negatieve gedachten en overtuigingen ons leven. Aangezien we wel 60.000 keer per dag aan iets denken, kun je wel bedenken wat een impact dit heeft.

  2. Waarom is het gebruiken van affirmaties zo krachtig?

  Als je negatieve gedachten omzet naar positieve gedachten zal jouw onderbewust zijn deze gaan geloven. Als de positieve gedachten zijn verankerd in jouw onderbewustzijn, zul je hier ook naar gaan handelen. Je zult je zelf beter en krachtiger voelen. Je bent meer in balans.  3. Hoe kun je deze kaarten het beste gebruiken?

  Je kunt deze affirmatiekaarten uitprinten en uitknippen. Tip: gebruik papier dat jou aanspreekt. Dan kan bijvoorbeeld mooi glanzend fotopapier zijn of misschien juist een dikker papiersoort. Lees ze daarna allemaal aandachtig en voel welke je aanspreken. Verdeel ze daarna in drie stapeltjes. Ja, Misschien, Nee.

   

  4. Welke kaarten passen nu het beste bij jou?

  Voel maar eens wat jij nu nodig hebt. Welke kaarten spreken je nu het meeste aan en bedenk je ook waarom.
  Deze kaarten geven je ook al een stukje bewustwording in je gevoel. Kies nu de kaarten die je het meest aanspreken en resoneren bij je gevoel.

   

  5. Spreek de affirmaties hardop uit en plak ze op je spiegel of (koel)kast

  Pak het stapeltje affirmatiekaarten dat je hebt uitgezocht.  Je kunt er eventueel ook nog een paar bij doen uit het stapeltje ‘Misschien’.
  Kijk nu in de spiegel en lees de affirmatiekaarten hardop voor. Herhaal dit drie keer. Doe dit in de ochtend als je net bent opgestaan en herhaal dit voordat je gaat slapen. Op deze manier veranker jij positieve gedachten en zelfliefde in jouw onderbewustzijn.

   

  6. Ga uit je comfortzone!

  Pak nu het stapeltje affirmatiekaarten dat je helemaal niet aanspreekt. Het Nee-stapeltje.  Je kan jezelf op dit moment eigenlijk nog helemaal niet voorstellen dat jij zo kunt zijn, of dat je jezelf zo kunt voelen. Ze staan waarschijnlijk lijnrecht op de (belemmerende)overtuigingen en zelfbeeld dat jij hebt.
  Lees de kaarten nu een voor een. Wordt je nu gewaar van die overtuiging die jou al die tijd heeft tegengehouden om lekker in je vel te zitten. Je maakt nu een BESLUIT. Je laat jezelf niet meer weerhouden door die overtuigingen. Je voegt nu ook de kaarten van dit stapeltje bij de andere kaarten.

  Succes en heel veel geluk!