Al 16 maanden een NIET ROKER!

40 jaar was ik een verwoed roker. Moet ook bekennen dat ik nooit zelf overtuigd genoeg ben geweest om te stoppen. Natuurlijk wil je als roker liever stoppen, doe je ook wel eens “pogingen” maar zonder overtuiging mis je de fundering om succesvol daarin te zijn. Ook al weet je dat het slecht is voor je gezondheid en je veel meer risico loopt op vervelende ziektes. En dan heb ik het nog niet over het financiële aspect.
Ik ben ook totaal geen type dat nu echt gelooft in pillen, tabletten, naaldjes, pleisters, hypnose of elke andere vorm voor het stoppen van roken.
Na een opname in het ziekenhuis van een week (waardoor ik niet kon en mocht roken) had ik na thuiskomst voor mezelf nu wel de motivatie om het niet roken echt een keer proberen door te zetten. Maar ik merkte dat het ook alweer moeilijk begon te worden waarna ik op aanbeveling van mijn vrouw steun hierin moest zoeken. Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt bij Lucille waar ik gelukkig snel terecht kon. Na een zeer prettig ontspannen gesprek heb ik de hypnose behandeling ondergaan.
En zelfs ik moet erkennen dat dit gewerkt heeft en tot op heden nog steeds werkt!

Ik beveel daarom Hypnose Nijmegen iedereen aan.
Het werkt echt!!!

Maarten