Ongeveer 4 jaar geleden gingen mijn darmen weer eens lastig doen (ziekte van Crohn) en wilde ik van de sigaretten af.

Ieder jaar stopte ik en hield het een paar maandjes vol en dan begon ik weer.

Lucille vertelde me over de hypnotherapie, we hebben eerst een goed gesprek gehad over de situaties in mijn leven die me onrustig maakte, na de sessie was ik relaxt en mijn darmen waren rustig en ik begon bij te komen.

Ik had namelijk ondergewicht en woog altijd tussen de 50 en 55 kilo, een jaar later woog ik 67 …hartstikke blij, ik voelde me een mens, niet meer zo moe overdag, stond positiever in het leven, had niet meer om de haverklap de griep of een verkoudheid.

Een paar maanden na de sessie wilde ik ook stoppen met roken zoals ik ieder jaar deed . Pfff ik wist niet waar ik de kracht vandaan zou halen.

Met Lucille gebeld en ze zei; “wanneer ben je er klaar voor?” en ik zei: Morgen. Die laatste sigaret heb ik niet helemaal kunnen roken, want opeens smaakte die smerig.

Dus zelfs op afstand, zonder contact kan Lucille helpen.

Het was zo gemakkelijk om te stoppen ik hoefde er helemaal geen moeite voor te doen om ervan af te blijven.

Ongeveer twee jaar geleden ging het weer fout met mijn darmen, een of ander virus, heel langzaam verdwenen de kilo’s en begon ik weer met roken vooral veel jointjes, ook om de eetlust op te wekken.

In 2020, tijdens de eerste lockdown is mijn vader gestorven, ik mocht hem niet meer zien, telefonisch contact ging moeilijk.

Ik had daar een emotioneel trauma aan overgehouden. Iedere nacht om 3 uur werd ik wakker en hoorde mijn vader: “Waarom kom je niet, is het je te lastig……”
Om 6 uur viel ik soms weer in slaap of ik bleef meteen wakker en rookte de ene na de andere joint om me te verdoven, zodat ik de stem niet meer hoorde.

Ik huilde iedere dag, de tranen bleven maar komen mijn hart was verscheurd.

Na een half jaar dacht ik dat ik gek werd, Lucille heeft me weer geholpen. Dit keer kreeg ik een sessie via de telefoon, die even krachtig was als live.

Ik kon weer doorslapen, heb de stem niet meer gehoord ook overdag kon ik weer normaal functioneren, maar de jointjes wilde en bleef ik roken.

Ongeveer 2 maanden geleden kreeg ik te horen dat ik borstkanker had, dan ga je uit frustratie nog meer roken.

Lucille stond weer klaar om mij te helpen. Nu een stoppen met roken audio sessie op de mp3 speler. Die even krachtig was als live of via telefoon.

Ik kreeg ook een audio sessie voor positief denken op de mp3 speler. Die heb ik voor de operatie gebruikt.

Dankzij Lucille ben ik positief en als niet-gebruiker de operatie ingegaan.

Ondertussen heb ik de borstamputatie achter de rug, alles geneest goed, sta positief in het leven en het belangrijkste: Ik ben niet-gebruiker!
Langzaam komen de kilo’s er weer aan .

Allerliefste Lucille, ik ben je zo dankbaar dat ik weer kan genieten van het leven. Een leven zonder pijn in het hart en als niet-gebruiker.

Dank je wel liefs en knuffels,

Anita xxx